To je to što me zanima!

"Javni interes mora biti iznad interesa Karamarka i MOL-a"

HDZ i Karamarko se moraju odlučiti žele li se baviti javnim ili privatnim poslom. Lijepo aranžiran posao obitelji Karamarko, lobista MOL-a i MOL-a nije javni interes, piše SDP
Vidi originalni članak

Iz SDP-a su ponovno komentirali aferu u kojoj se našao prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko, čija je supruga poslovno surađivala s lobistom MOL-a Josipom Petrovićem.

- HDZ i MOL imaju iste interese, da se prekine postupak arbitraže s MOL-om. HDZ i Karamarko se moraju odlučiti žele li se baviti javnim ili privatnim poslom. Lijepo aranžiran posao obitelji Karamarko, lobista MOL-a i MOL-a nije javni interes - poručuje SDP na svojoj Facebook stranici.

Iznad ove poruke iz SDP-a su objavili sliku na kojoj je ispisano: ''Javni interes mora biti iznad interesa Karamarka i MOL-a''.

Inače, Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odlučit će u srijedu hoće li pokrenuti postupak protiv prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka zbog mogućeg sukoba interesa, nakon što su objavljeni podaci o poslovnom odnosu između Karamarkove supruge i njegova prijatelja Josipa Petrovića, inače savjetnika mađarske naftne kompanije MOL.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • pravedno-po-svima 16.05.2016.

    @odlučni ali samo u tome da podržava i zdušno brani KDZ-ovce(Kriminalno Dušmanska zadruga) takozvana domoguzna zajednica VELEIZDAJNIKA I LOPOVA

  • lollalollita 16.05.2016.

    i ridja je kriva!i sa njom u corku

  • kormilar 16.05.2016.

    Ljubitelji HDZ-a ne brane svoje pulene na način da negiraju njihovu krađu, već se pravdaju da kradu i ovi u SDP-u! Interesantna obrana, ali sumljam da bi prošla na sudu. U svakom slučaju ipak se vidi neki napredak u rasuđivanju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare