To je to što me zanima!

Javni seks turista na Tajlandu: Morali se ispričati pred svima

Njih su u ljubavnom klinču u sporednoj ulici uhvatili lokalci koji su ih i snimili. U videu se vidi Amerikanka koja kleči i oralno zadovoljava Irca kojem su spuštene hlače
Vidi originalni članak

Amerikanka (21) i Irac (24) koji su se seksali na ulici tajlandskog otoka Phi Phi morali su se javno ispričati i platiti kaznu od 400 kuna svaki.

Njih su u ljubavnom klinču u sporednoj ulici uhvatili lokalci koji su ih i snimili. U videu se vidi Amerikanka koja kleči i oralno zadovoljava Irca kojem su spuštene hlače. Lokalci koji su ih ulovili bili su jako ljuti na njih, jedan muškarac se počeo derati na njih. Pitao ih je što rade i kazao da stiže policija. Irac mu se odmah ispričao, ali ovaj je ponovio da je gotovo i da policija stiže.

- Rekli su da su bili pijani i prestali su nakon što su ih prekinuli lokalci. On je otišao na Koh Tao, a ona se vratila na Chiang Mai - rekao je policajac, javlja The Sun.

Par je optužen za javnu golotinju i neprihvatljivo ponašanje na javnom mjestu. Osim što su ih kaznili novčano, za kaznu su morali pred medijima moliti za oprost dok su bili okruženi policajcima.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • yocko 28.07.2016.

    Bolje da puši nego da trudna ostane.

  • Miške 28.07.2016.

    Sad će ova u naočalama dobivati ponude sa svih strana.

  • tugonica 28.07.2016.

    Jake mi države Tajland; tamo ima najviše transseksualaca popularno "Shemale".

Komentiraj...
Vidi sve komentare