To je to što me zanima!

Je li ovo krvnik IS-a? Objavili su fotografiju Džihadi Johna

Mohammed Emwazi (26), Britanac iz zapadnog Londona, porijeklom iz Kuvajta je navodno ubojica stranih taoca Džihadi John. Informacija nije službeno potvrđena
Vidi originalni članak

Militant ISIL-a, koji je u snimkama smaknuća taoca govorio britanskim naglaskom, poznat kao Džihadi John, je Mohammed Emwazi (26), Britanac iz zapadnog Londona, porijeklom iz Kuvajta, objavili su mediji u četvrtak. Ta informacija nije službeno potvrđena. U petak su mediji objavili i njegovu fotografiju.

Podsjetimo, Džihadi John je odgovoran za ubojstva stranih taoca. Ubio je američke novinare Jamesa Foleyja i Stevena Sotloffa, britanskog humanitarca i sisačkog zeta Davida Hainesa, Alana Henninga te američkog humanitarca Petera Kassiga, a pojavio se i na snimci s japanskim zarobljenicima - novinarom Kenjijem Gotom i rukovoditeljem vojne kompanije Harunom Yukawom prije nego što su smaknuti. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • centurion 28.02.2015.

    ljudski sljam su oni koji financiraju i naoruzavaju ovaj hodajuci izmet!

  • DaneGlavosjek 28.02.2015.

    Oi iz Engleske plačali sustav koji ga je izškolovao a on te iste ljude klao

  • Moslavka 28.02.2015.

    Zalosno je sto su u ISILu mladi ljudi iz cijelog svijeta, nekoji uopce nisu islamske vjere. To su "junaci" koji vole ubijanje i ovo im je sada perfektno vrijeme da uzivo igraju svoje violentne video igre. Svemu dodje kraj i njima ce isto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare