To je to što me zanima!

Ubio muškarca i ranio ženu: U šumi u autu našli tijelo ubojice

Prema neslužbenim informacijama, i ubojica i žrtve su članovi iste obitelji. Ranjenu ženu je nekoliko puta pogodio mecima, ali se ona nalazi izvan životne opasnosti
Vidi originalni članak

U Kupinečkom Kraljevcu u subotu oko 20.15 sati u obiteljskoj kući došlo je do obračuna u kojem je iz vatrenog oružja ubijen muškarac, a ranjena žena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Počinitelj je pobjegao s mjesta zločina. Osoba koja se dovodi u vezu s ubojstvom pronađena je mrtva u automobilu u šumi, kaže policija i dodaje da je najvjerojatnije počinila samoubojstvo.

Do okončanja očevida koji je tijeku, policija je odbila govoriti o drugim pojedinostima.

Od stanovnika Kupinečkog Kraljevca doznaje se da se radi o teškoj obiteljskoj tragediji u kojoj je, kažu, sin iz vatrenog oružja ubio oca u kući, te ranio šogoricu, pri čemu je ona dobila više prostrjelnih rana, ali da se nalazi izvan životne opasnosti.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Lesy 22.10.2017.

    Eee,da ja nekog ubijem...pa onda sebe da riješim...ne dolazi u obzir....pa i onako mi daju na policiji dijagnozu i puste me....sebe da ubijem....nema potrebe...

  • Daliaa 22.10.2017.

    Da su doticne policijske vlasti radile svoj posao kako treba i obratile vecu pozornost na tu obitelj u prijasnjim njihovim slucajevima u "igranju" sa oruzjem i medusobnom ranjavanju i losim obiteljskim odnosima te im oduzeli oruzje koje posjeduju do ove velike tragedije sigurno nebi doslo. U ovom slucaju koji nije ljubavni trokut (kako pojedini komentatori misle) je samo velika sreca sto dvoje mldb.djece ranjene zene nije takoder pokupilo koji metak i smrtno stradalo.

  • 09051972 22.10.2017.

    Komunjare sdpovske

Komentiraj...
Vidi sve komentare