To je to što me zanima!

Jedan mrtav u nesreći na A1: Zbog očevida vozi se usporeno

Zasad se ne zna je li još netko u sudaru dva automobila ozlijeđen. Više informacija o nesreći, kao i identitet stradalog, bit će poznato nakon očevida
Vidi originalni članak

Jedna je osoba poginula u sudaru dvaju automobila koji se u utorak oko 12.15 sati dogodio na autocesti A1 između Šibenika i Benkovca, priopćila je zadarska policija.

Prema dosad dostupnim informacijama, u sudaru dvaju automobila poginula je jedna osoba, a nema informacija o ozlijeđenima.   

Na mjestu nesreće u tijeku je očevid kojim će se utvrditi identitet stradale osobe i ostale okolnosti nesreće, a promet na ovoj dionici autoceste se odvija usporeno uz fizičku regulaciju, kažu u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • pravda2011 31.05.2017.

    Jučer ste pisali u članku da je nesreće bila kod Šibenika, a danas imate informacije iz Zadarske policije. Kad sam vam jučer napisao da nemate pojma gdje se nesreća dogodila izbrisali ste moj komentar. Vidim da ste popravili članak, ali još uvjek to izgleda da namate pojma gdje se i što se dogodilo. Pa sad opet brišite. Nesreća se dogodila na 296 kilometru auto puta A1 između izlaza Pirovac i Izlaza Benkovac kod mjesta Stankovci u Zadarskoj županiji. Lijepi pozdrav!

  • Fenix7 30.05.2017.

    Prvo ste članak napisali, pa ga izbrisali. Onda ste ga ponovo napisali, a kao da niste. Kakve su to informacije? Je li netko iz društveno prihvatljive obitelji, ili kajjjj? Ne smije se znati? Ako se ne smije, nemojte pisati ništ'!

  • kormilar 30.05.2017.

    Mi Hrvati se slabo množimo, mnogo nas pogiba u prometu, veliki broj odlazi u dijasporu........Postavlja se pitanje: Tko će u budućnosti živjeti na ovim prostorima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare