To je to što me zanima!

Jedan od četvorice osumnjičenih za pucnjavu u Splitu predao se policiji: Stigao u pratnji majke

Na upit vodi li se 21-godišnjak kao osumnjičenik ili se još tretira kao osoba koja se "dovodi u vezu s pucnjavom u Splitu", iz PU splitsko dalmatinske su rekli da se "još dovodi u vezu s pucnjavom"
Vidi originalni članak

U prostorijama policije provodi se kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom koji se predao u četvrtak poslijepodne, a dovodi se u vezu s pucnjavom iz vatrenog oružja u kojoj je u utorak u Splitu na Putu Skalica ranjen Josip Čubelić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glasnogovornica splitsko-dalmatinske Policijske uprave Sanja Nazlić potvrdila je na konferenciji za novinare da se predao jedan od četvorice muškaraca za kojim je policija tragala. Stigao je u pratnji majke i odvjetnice.

IZ MINUTE U MINUTU Policiji se predao osumnjičeni za pucanje na Josipa Čubelića: Stigao u postaju u pratnji majke

- Danas u poslijepodnevnim satima u službene prostorije policije pristupio je taj 21-godišnjak, a za preostalom trojicom se traga - rekla je Nazlić i dodala kako je u tijeku kriminalističko istraživanje nad mladićem kojemu nije otkrila identitet.

Na upit vodi li se 21-godišnjak kao osumnjičenik ili se još tretira kao osoba koja se "dovodi u vezu s pucnjavom u Splitu", Nazlić je odgovorila da se "još dovodi u vezu s pucnjavom".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rekla je kako nema informaciju o tome je li u policiju stigao u pratnji odvjetnika. Također je rekla da ne raspolaže informacijama je li tko od odvjetnika angažiran u vezi s ostalom trojicom bjegunca.

SPLITSKE OPASNE VEZE Slagalica krvave sačekuše: Na Čubelića pucali zbog obiteljskih problema, on ne želi ni zucnuti

Slobodna Dalmacija poslijepodne je objavila da se predao Alen Radić.

Glasnogovornica Nazlić je izvijestila i da je policijskim očevidom utvrđeno kako je uzrok jutrošnjeg požara na automobilu u Solinu "otvoreni plamen" te da se na temelju toga provodi daljnje istraživanje.

Na upit jesu li jutrošnji požar na automobilu u Solinu i pucnjava u Splitu povezani, odgovorila je kako je još prerano o tomu govoriti.

- Ništa ne isključujemo, sve informacije uzimamo u obzir mada je u ovom trenutku prerano o tomu govoriti - rekla je Nazlić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare