To je to što me zanima!

Jedan od Matejevih prijatelja prvi put dao izjavu: Važno je da istinu znaju oni koji nas poznaju

Najbitnije je da istinu znaju oni koji nas poznaju i oni koji trebaju znati kako bismo sačuvali svoju privatnost i mir, rekao je Matejev prijatelj M.B.
Vidi originalni članak

Potraga za nestalim Splićaninom Matejem Perišem ušla je u deseti dan, a jedan od njegovih prijatelja koji je s njim bio u Beogradu po prvi put je istupio u javnost i objasnio zašto nitko od šestorice iz društva ne daje izjave.

- Najbitnije je da istinu znaju oni koji nas poznaju i oni koji trebaju znati kako bismo sačuvali svoju privatnost i mir, a s ciljem da i dalje budemo maksimalna podrška Matejevoj obitelji i svim istražnim organima koji sudjeluju u njegovom pronalasku - rekao je kratko u razgovoru za Kurir M.B.

DESETI DAN POTRAGE VIDEO Mateja Periša traže i pomoću termovizijskih kamera

- Internet je pun laži i neistina. Gospodin Nenad Periš govori u ime svih nas - dodao je.

Podsjetimo, Matej Periš nestao je u noći sa 30. na 31. prosinca. Posljednji je put viđen kod kluba Gotik gdje je s prijateljima bio u noćnom izlasku. Potraga za njim ušla je u deseti dan, za njim tragaju ronioci, dronovi, potražni psi, a sada i termovizijske kamere.

POGLEDAJTE SVE DETALJE POTRAGE:

Idi na 24sata

Komentari 80

  • centarfor 11.01.2022.

    Možda bi nam puno više objasnili kada bi bili iskreni i rekli zašto ste vas sedmorica išli u Beograd na doček nove godine. Da li su u pitanju žene sa Save ili droga. A tada se uvijek može nastradati pogotovu u lokalu tog tipa gdje se ministar Vulin sastaje sa kriminalcima a u kojem baš zbog takvih razloga nema kamera. O ovom sastanku pisali su srpski tabloidi pa i ne mora baš biti istina.

  • Mateebate 10.01.2022.

    Nisam bas siguran zas taj roditelj misli da nije uzimao drogu. On je kao trcao dzogirao ajmo rec.... Da je on od nekog bjezao trcao bi ko sumanut. Nisam samo siguran jel bio u kratkoj majci ili....

  • Tonka Tomić 10.01.2022.

    Zasto se ne objave ime i prezime svih prijatelja. Cemu tolika tajna. Pola Splita zna tko je bio sa Matejem a javno se ne govori. Tko stoji iza tim osoba. Istina je među njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare