To je to što me zanima!

Jedina je bila protiv: Logično bi bilo da nositelj bude Picula

Jedina sam bila protiv. Smatrala sam da je bilo logično da nositelj bude Tonino Picula, jer je prošle godine dobio 48 posto glasova, rekla je Ana Brbora Hum
Vidi originalni članak

Lista je jedna od mnogih mogućih i manje-više korektna, rekao je Zlatko Komadina te dodao kako je Mimica na prvom mjestu zasigurno iz političko-tehničkih razloga. Komentirao je i nagodbu Željka Sabe.

- Gospodin Sabo je nevin dok mu se ne dokaže da je kriv - rekao je Komadina. Dodao je kako još nije dobio potvrdu da je Sabo ponudio nagodbu.

- Nitko nije bio na sudu, a svi sve znaju. Moramo pokazati solidarnost prema svojim kolegama i vjerovati da je nevin dok mu se ne dokaže suprotno - ponovio je Komadina.

'Logično je da nositelj bude Picula'

Jedina sam bila protiv. Smatrala sam da je bilo logično da nositelj bude Tonino Picula, jer je prošle godine dobio 48 posto glasova, rekla je Ana Brbora Hum. Na sjednici Glavnog odbora SDP-a jedina je glasala protiv ovakve liste.

- Naš predsjednik stranke ima pravo složiti listu kako on hoće - rekla je Brbora Hum, ali i još jednom ponovila da je prvo, ili barem drugo mjesto, zaslužio Picula.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Živorad 24.03.2014.

    Nedam glas ni HDZ-u ni SDPu nego ORAHu!

  • SAINT 23.03.2014.

    Adio Ana napravila si grešku glasala si protiv velikog vođe Zokija.

  • AntoOpačak 23.03.2014.

    Ko još vidi logiku u SDP.

Komentiraj...
Vidi sve komentare