To je to što me zanima!

'Jedino do čega je HDZ-u stalo je da se mene osobno napada'

Devet vijećnika HDZ- a i četiri vijećnika Hrvatske građanske strake (HGS) Željka Keruma jučer su napustili sjednicu vijeća negodujući tako zbog izostanka gradonačelnika Ivice Puljka
Vidi originalni članak

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak u petak je optužio HDZ, čiji su vijećnici zbog njegova izostanka u četvrtak napustili sjednicu Gradskog vijeća, kako im nije stalo do grada Splita nego da samo žele njega osobno napadati.

DRAMATIČNO U SPLITU HDZ i HGS napustili su sjednicu Gradskog vijeća jer nije došao gradonačelnik Ivica Puljak

"HDZ je pokazao da njima uopće nije stalo do Grada Splita nego im je samo stalo da mene osobno napadaju", rekao je Puljak u programu Radio Splita komentirajući jučerašnje odlazak HDZ-ovih vijećnika sa sjednice Gradskog vijeća jer na njoj nije bio gradonačelnik Puljak za kojeg je službeno rečeno da ima povišenu temperaturu.

BEZ ČIŠĆENJA U ČISTOĆI Puljak prije 8 mjeseci otkrio uhljebljivanje u Čistoći. Uhljebu je nakon toga produžen ugovor

Devet vijećnika HDZ- a i četiri vijećnika Hrvatske građanske strake (HGS) Željka Keruma jučer su napustili sjednicu vijeća negodujući tako zbog izostanka gradonačelnika Ivice Puljka kojemu su, kako su rekli namjeravali postaviti brojna pitanja o aferama koje potresaju Split.

Puljak je danas, pak, rekao da su HDZ-ovi vijećnici na jučerašnjoj sjednici GV-a mogli dobiti odgovore na sva pitanja i sudjelovati u konstruktivnoj raspravi.

'TO JE ZA SVAKU OSUDU' Mihanović o Puljku: Ivoševićeva treba tražiti ostavku i staviti u službu za komunalne poslove

"Oni to nisu htjeli," istaknuo je Puljak.

Inače, na sjednici Gradskog vijeća na vijećnička pitanja jučer su odgovarala dvojica Puljkovih zamjenika - Bojan Ivošević i Antonio Kuzmanić

Idi na 24sata

Komentari 8

  • os-lega 19.02.2022.

    Koliko sam primjetio i tebi je Puljak mandat krenuo sa napadima na Vladu i HDZ! Sada si maknuo onog "pijuna" da se malo educira i skulira pa nemaš drugog opravdanja!

  • jozicalen9 19.02.2022.

    Gospodine Puljak, pa što drugo i očekivati od lopovske osuđene organizacije HDZ te njihova šefa u Splitu Mihanovića lopova koji je kupio diplomu u Osijeku i nikako se ne može pomiriti što je popušio izbore u Splitu, pa nisu Splićani više glupi da glasaju za Adeze i Mihanovića.

  • dahvaul 18.02.2022.

    A da radiš svoj posao i makneš od sebe one koji ti štete jer ovako ti loše izgledaš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare