To je to što me zanima!

Jedna od otetih djevojaka u zatočeništvu je rodila curicu?

SAD: Tri su djevojke deset godina bile zatočene u kući u Ohiju. Policija ih je pronašla u ponedjeljak. Navodno je jedna od njih u zatočeništvu rodila dijete
Vidi originalni članak

Policija je u američkoj saveznoj državi Ohio pronašla u ponedjeljak tri djevojke koje su otete prije desetak godina. Uhitili su trojicu braće stare 50, 52 i 54 godine koje sumnjiče za otmice. 

Jedna od otetih djevojaka Amanda Berry je izašla iz kuće u kojoj je bila zatočena s djevojčicom. Curica je navodno stara šest godina. 

Odmah su počela nagađanja da je jedna od otetih djevojaka u zatočeništvu rodila te da je ta djevojčica njezina kći. Bild piše da je djevojčica navodno Amandina kći, no policija to još nije potvrdila.

Policija je osim Amande Berry koja je nestala 21. travnja 2003., dan prije svojeg 17. rođendana, u kući našla i Ginu Dejesus koja je oteta s 14 godina te Michelle Knight koja je nestala 2002. i sada ima 32 godine.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 2N3055 07.05.2013.

    U psihijatriji je poznat pojam štokholmski sindrom. Prvi ga je opisao Nils Bejerot; primijetio je da se žrtve u takvim slučajevima obično emocionalno vezuju za zlostavljača. Vjerojatno će psihološka analiza pokazati jesu li djevojke mogle i prije pobjeći, jer ruku na srce, 10 godina je prilično dug period i teško je vjerovati da se nije ukazala bar jedna prilika, ako ništa drugo, skrenuti pažnju susjedu da se u kući u kojoj su bile zatočene nešto nenormalno događa. U svakom slučaju, drago mi je da su djevojke konačno na slobodi i nadam se da vrijeme provedeno u zatočeništvu nije ostavilo preduboke ožiljke u njihovoj psihi.

  • jabuka5 07.05.2013.

    da ,danas je tako ,svi žele živjeti sami ,,,,susjed ne treba ,,,,,,ludost ,,,,,poslovica kaže ,,,,,SUSJED JE PREČI OD BRATA ,,,JER DOK BRAT DOĐE ,,,,KASNO JE ,,, a susjed je uvijek tu,,,,,,,,ovi susjedi nisu dobri,,,,,,,,

  • zdenko ivankovic 07.05.2013.

    i kod nas nestaje omladina maloljetnice ima i kod nas vaki slucajeva ali Niko ne kopa sumljivcima kuce naslo bi se svasta

Komentiraj...
Vidi sve komentare