To je to što me zanima!

'Jedva čekam da bahati Plenki čestita Restartu na pobjedi...'

Predsjednik HSS-a nije bio oduševljen gostovanjem Andreja Plenkovića u NU2 pa je prokomentirao da jedva čeka dan izbora kada će 'neiskreni samodopadnjaković biti prisiljen čestitati Restart koaliciji na pobjedi'...
Vidi originalni članak

"Program koji smo predstavili zove se Sigurna Hrvatska. Ako želite zdravlje, gospodarski rast, onda je to odabir sigurne Hrvatske. Razlika između eksperimenta poput Miroslava Škore, jer on je eksperiment i onih koji nemaju iskustva u upravljanju poput Davora Bernardića, onda smo mi sigurni smjer", kazao je Plenković u emisiji Nedjeljom u 2 i zamjerio se mnogim protukandidatima na predstojećim parlamentarnim izborima.  

ŽELI BITI PREMIJER Zaiskrilo između Škore i Bage: 'Nećete sa mnom tako pričati!'

Miroslav Škoro nazvao ga je u gostovanju na Novoj TV bahatim, a slično je mišljenje iskazao i predsjednik HSS-a Krešo Beljak.

Svoje je mišljenje objavio na Facebooku:

"Jedva čekam nedjelju 5. srpnja oko 22:00 sata, kad će ovaj napuhani, bahati, neiskreni samodopadnjaković biti prisiljen čestitati Davor Bernardić i Restart koaliciji na izbornoj pobjedi!", stoji u njegovoj objavi.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • 05.08.1995 15.06.2020.

    HDZ =SDP

  • big smile 15.06.2020.

    Da, komplet Restart može pobjedit (a ne bih bio siguran )i što onda tko će sastavit Vladu ??? HDZ će sa Domovinskim pokretom sastavit Vladu .

  • apolitični 15.06.2020.

    to bi ti bilo prvi put da se vozaš u tuđem automobilu, a ne mazneš radio iz njega radioljube.

Komentiraj...
Vidi sve komentare