To je to što me zanima!

Jedva su ga svladali: Ogorčeni prodavač hrvao se s policijom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vlasnik prodavaonice fornetta bio je ogorčen zbog kontrole poreznika. Nije htio pokazati osobnu i napao je policiju. Morali su ga svladati i pritom ga ozlijedili
Vidi originalni članak

Vlasnik (46) pokretne kućice za prodaju fornetta i policija sukobili su se u petak oko 22 sata u Gajevoj ulici u centru Varaždina. Kućica je ondje postavljena od 22. kolovoza, u sklopu ugostiteljske ponude Špancirfesta, a razlog cijelom incidentu je porezna inspekcija. Doznajemo da su sat vremena ranije u objekt za prodaju fornetta ušla dva porezna inspektora i zatražila provjeru izdavanja računa. 

Na to je vlasnik burno reagirao, nasrnuo na njih, ali onda ih je ipak pustio. Nakon toga je stigla policija, a prodavač im nije htio dati osobnu iskaznicu.

- Vrištao je i vikao, nasrnuo je na policajce. Sjeo je na jednog od njih pa ga je drugi počeo daviti kako bi ga maknuo. Vidjelo se da su to reakcije očajnog čovjeka  - ispričala je A.Š. koja je prolazila ulicom baš u tom trenutku. 

Policija: Napao je naše službenike

U subotu nismo uspjeli doći do vlasnika kućice, a zaposlenica je rekla da nije bila prisutna jučer i da ne zna što se točno dogodilo. Samo je istaknula da oni zaista izdaju račune svakom kupcu. 

Policija je objavila da je prodavač napao policajca i jednog od njih je htio udariti glavom o glavu. Nakon što su ga dvojica policajaca počeli obuzdavati, udarao ih je nogama i rukama prije nego su ga bacili na tlo. Jednog je udario u međunožje. Policajci su, kažu, morali upotrijebiti i suzavac dok nije došlo pojačanje te su ga prebacili u kombi. Prodavač ima kontuziju glave i ramena, a policajac ima hematom na koljenu. 

Prodavač je pušten na slobodu i dobit će kaznenu prijavu. 

>>>Više pročitajte u nedjelju u tiskanom izdanju 24sata


Idi na 24sata

Komentari 505

  • hrvat007_1 01.09.2014.

    samo znaju kaznjavati bakice i sirotinju a poreznici znaju biti pokvareni tu se poostuje kriminal.

  • Zmar116 01.09.2014.

    Stranački uhljebi u akciji da do kraja zatru ovog malog poduzetnika...tako se to radi u hravstkoj...

  • fijuman 01.09.2014.

    kada bi poreznici barem jednako tretirali i velike imale, ali nažalost ništa od toga. nekoliko sam puta u našim trgovačkim centrima u katalogu imao za proizvod jednu cijenu a na polici drugu, a kada sam zvao poreznu na par brojeva nitko se nije javljao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare