Obavijesti

News

Komentari 505

Jedva su ga svladali: Ogorčeni prodavač hrvao se s policijom

Jedva su ga svladali: Ogorčeni prodavač hrvao se s policijom
2

Vlasnik prodavaonice fornetta bio je ogorčen zbog kontrole poreznika. Nije htio pokazati osobnu i napao je policiju. Morali su ga svladati i pritom ga ozlijedili

VIDEO

Vlasnik (46) pokretne kućice za prodaju fornetta i policija sukobili su se u petak oko 22 sata u Gajevoj ulici u centru Varaždina. Kućica je ondje postavljena od 22. kolovoza, u sklopu ugostiteljske ponude Špancirfesta, a razlog cijelom incidentu je porezna inspekcija. Doznajemo da su sat vremena ranije u objekt za prodaju fornetta ušla dva porezna inspektora i zatražila provjeru izdavanja računa. 

Na to je vlasnik burno reagirao, nasrnuo na njih, ali onda ih je ipak pustio. Nakon toga je stigla policija, a prodavač im nije htio dati osobnu iskaznicu.

- Vrištao je i vikao, nasrnuo je na policajce. Sjeo je na jednog od njih pa ga je drugi počeo daviti kako bi ga maknuo. Vidjelo se da su to reakcije očajnog čovjeka  - ispričala je A.Š. koja je prolazila ulicom baš u tom trenutku. 

Policija: Napao je naše službenike

U subotu nismo uspjeli doći do vlasnika kućice, a zaposlenica je rekla da nije bila prisutna jučer i da ne zna što se točno dogodilo. Samo je istaknula da oni zaista izdaju račune svakom kupcu. 

Policija je objavila da je prodavač napao policajca i jednog od njih je htio udariti glavom o glavu. Nakon što su ga dvojica policajaca počeli obuzdavati, udarao ih je nogama i rukama prije nego su ga bacili na tlo. Jednog je udario u međunožje. Policajci su, kažu, morali upotrijebiti i suzavac dok nije došlo pojačanje te su ga prebacili u kombi. Prodavač ima kontuziju glave i ramena, a policajac ima hematom na koljenu. 

Prodavač je pušten na slobodu i dobit će kaznenu prijavu. 

>>>Više pročitajte u nedjelju u tiskanom izdanju 24sata


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 505
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca