To je to što me zanima!

Jedva su ih našli: KBC Zagreb na poklon dobio 7 respiratora

Respiratori bi trebali biti isporučeni KBC-u Zagreb do kraja tjedna, a Energia naturalis pokušat će kupiti i donirati ukupno 50 respiratora hrvatskim bolnicama,  priopćio je PPD
Vidi originalni članak

Tvrtka Prvo plinarsko društvo (PPD), koja djeluje unutar grupacije Energia naturalis, u srijedu je KBC-u Zagreb donirala sedam respiratora, koliko ih je u ovom trenutku bilo moguće pronaći na tržištu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Namjera je grupe pokušati te je uprava grupe svoje snage i sposobnosti usmjerila na njihovo pronalaženje i nabavku.

Respiratori bi trebali biti isporučeni KBC-u Zagreb do kraja tjedna, a Energia naturalis pokušat će kupiti i donirati ukupno 50 respiratora hrvatskim bolnicama,  priopćio je PPD.

Uz ranije poduzete mjere prevencije i zaštite vlastitih zaposlenika, ENNA grupa na taj se način aktivno bori protiv epidemije koronavirusa u Hrvatskoj.

- U ovom trenutku nije jednostavno doći do respiratora ali je, uvjereni smo, moguće - poručuje PPD.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 26.03.2020.

    Bravo. Ovo nam treba biti škola, kad se završi sve, zaustaviti gradnje spomenika, zlatnih toaleta, žičara, stopirati financiranja vjerskih zajednica, udruga, zamrznuti vatikanske ugovore, ugasiti nepotrebne opcine, ugasiti zupanijske i gradske firme za uhljebe.....i investirati u nove bolnice, opremu, kadrove,sestre i doktore, jer ovo ljecenje iz donacija je sramota za drzavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare