To je to što me zanima!

Jeleč zbog duga izrešetao rafalom Tvrtka Tomičića?

U klubu Diogeneš sa šest metaka iz kalašnjikova ubijen je Tvrtko Tomičić (47), jedan od optuženih u procesu protiv tzv. zločinačke organizacije
Vidi originalni članak

Miroslav Jeleč (31) u petak je u 3.45 sati upao u narodnjački klub Diogeneš u Dubravici u zagrebačkim Gajnicama. U Tvrtka Tomičića - Tvrdog, koji je u klubu bio s kumom i prijateljem, ispalio je oko šest metaka iz kalašnjikova.
Tvrtko je od ozljeda preminuo na mjestu, a Jeleč je zaustavio crvenu Alfu Romeo, istjerao vlasnika iz auta i nastavio bježati Samoborskom cestom prema Škorpikovoj. No nije daleko stigao. Nakon što mu je policijska patrola prepriječila put, ostavio je Alfu nasred ceste, u trku bacio crnu putnu torbu u kojoj je bio kalašnjikov i sakrio se u grm, gdje su ga policajci ubrzo pronašli i uhitili.
Iako to jučer nitko nije mogao službeno potvrditi, Jeleč, inače konobar u kafiću Fantastico u zagrebačkom Stenjevcu, od Tvrdog je navodno posudio novac.
Tomičić, inače poznat po teškoj naravi, maltretirao ga je da mu vrati dug, kažu Jelečevi poznanici. Kako doznajemo, i u četvrtak navečer, prije nego je ubijen, Tomičić je bio u Fantasticu i ponovno ga maltretirao, zbog čega je Jeleč i izgubio živce. Neslužbeno doznajemo da je Jeleč otprije poznat policiji zbog više od 50 kaznenih djela, uglavnom krađa. Njegovi poznanici pričaju da je u vrijeme ubojstva bio “pod gasom”.

TOMIČIĆ ODLEŽAO TRI GODINE ZBOG UBOJSTVA ŠOBOTA
Tvrtko Tomičić je 2000. godine, uz Nikicu Jelavića i ostale, bio optužen za udruživanje u tzv. zločinačku organizaciju. Oslobođen je optužbi 2002., no osuđen je na tri godine zatvora zbog pokušaja ubojstva Željka Šobota. Lani je premlatio vlasnika noćnog kluba Papillon u Zadru Tihomira Kneževića, a svojedobno se hvalio medijima da na kokain na dan troši 4000 kn.

ZAVRŠIO ŠKOLU ZA ZET-ovca
Miroslav Jeleč dijete je rastavljenih roditelja. Odrastao je na Kozari Boku, a odnedavno živi kod cure u Zaprešiću. Na nagovor oca završio je školu za
ZET-ovca.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • vizijaslobode1941 26.07.2008.

    kasno !!!!!!!!!!!!!!

  • MarkoOsjek 26.07.2008.

    potpisite se p.... jedne sta vi znate ko je bio tvrtko,o ubiti kak se kaze.tek kad coovjek umre proslavi se.a on je sada KRALJ CRNIH KRONIKA

  • lobotomix 26.07.2008.

    ajde, bar su jedno mafijaško ubojstvo riješili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare