To je to što me zanima!

Jeste li ih vidjeli? Dvoje djece nestalo na području Zagreba

Lovro Pasarić (14) nestao je 19. studenog nakon što se udaljio iz svog doma. Monika Avdić (15) ima između palca i kažiprsta lijeve ruke istetovirano slovo M
Vidi originalni članak

Lovro Pasarić (14) nestao je 19. studenog nakon što se udaljio iz svog obiteljskog doma u Brezovičkoj cesti u Zagrebu. Dječak ima plavu kosu i slabije je tjelesne građe. U vrijeme nestanka na sebi je imao plave traperice i smeđu jaknu te je nosio ruksak nepoznate boje. Policija moli sve koji su vidjeli dječaka ili znaju nešto o njemu da se jave. 

Moniki Avdić (15), također iz Zagreba, svaki trag se gubi 16. studenog. U jutarnjim satima udaljila se s adrese stanovanja, navodeći da ide u školu, nakon čega se nije vratila kući. Monika je jače tjelesne građe i ima smeđu kosu. Između palca i kažiprsta lijeve ruke ima istetovirano slovo M. Bila je odjevena u smeđu kožnu jaknu i plave traperice. Nosila je smeđe tenisice.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • SamoEnes 03.12.2012.

    e ja je poznajem ali je nisam vidio 2godine znam je iz osnovne skole retkovec stvarno strasna tragedija

  • andrijjana 22.11.2012.

    kada ćitam da je netko nestao hvata me jeza i strah i dabome da mi je žao nestalog ma tko on bio svi smo mi samo ljudska bića koja osijećaju i strah i bol . Strašno, ali se veselim uvijek kada je netko pronađen.

  • majka 2 21.11.2012.

    Žao mi je ove djece i iskreno se nadam da je sve u redu!Ovu malu Moniku osobno poznam,to je djete iz romske obitelji,nesređen život općenito...

Komentiraj...
Vidi sve komentare