To je to što me zanima!

Jeste li ih vidjeli? Nestalom Patriku Peši tek je 13 godina

Prošlog tjedna nestalo je desetero ljudi, među kojima je pet maloljetnika. Ako ste vidjeli bilo koga od njih, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju
Vidi originalni članak

Od 10 nestalih ljudi od prošlog tjedna, šest ih je pronađeno. Policija još uvijek traga za  Dejanom Amićem, Angelom Banović, Gordanom Bartaković i Leonardom Džambom.

Nikolina Cahun (15) nestala je u Bedekovčini 2. lipnja. 

Nikolina je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

nestali.hr

Nikolina se u utorak, 2. lipnja udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka. 

Matija Hrestak (30) nestao je 1. lipnja u Zagrebu.

Matija je visok 192 centimetra i ima smeđu kosu. 

nestali.hr

U ponedjeljak, 1. lipnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka. 

Vinko Kalebić (40) nestao je u Zagrebu 2. lipnja.

nestali.hr

Vinko je visok 180 centimetara, ima smeđu kosu i jače je tjelesne građe. U utorak, 2. lipnja, udaljio se s adrese u Zagrebu u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u donji dio trenirke i majicu kratkih rukava. 

Blerina Krasniqi (17) nestala je 1. lipnja u Puli. 

Blerina je visoka 165 centimetara, ima plavu kosu, smeđe oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. 

nestali.hr

U ponedjeljak, 1. lipnja, udaljila se s adrese u Puli, Marsovo Polje 3 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crno bijele tajice i smeđe balerinke.

Monika Mihalinec (17) nestala je 1. lipnja u Zagrebu. 

Monika je visoka 155 centimetara, ima crnu valovitu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. 

nestali.hr

ponedjeljak, 1. lipnja, Monika se udaljila s adrese u Zagrebu, Nazorova u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka. 

Ivan Mihaljević (25) nestao je u Zagrebu 2. lipnja. 

Ivan je visok 185 centimetara i srednje je tjelesne građe te je ćelav.  

nestali.hr

U utorak, 2. lipnja, udaljio se s adrese u u Zagrebu, Bolnička cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u sivi donji dio trenirke, sivu majicu kratkih rukava i tenisice.

Patrik Peša (13) je nestao 2. lipnja u Zagrebu. Patrik je visok 177 centimetara, ima smeđu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. 

nestali.hr

U utorak, 2. lipnja, udaljio se s adrese u Zagrebu, Tratina 19 u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Laszlo Pinter (57) nestao je 4. lipnja u Jelsi.

 Laszlo je visok 170 centimetara, ima kestenjastu kosu, tamnoplave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.  Laszlo se u četvrtak, 4. lipnja, udaljio s motornog broda u Jelsi u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamnosivu majicu kratkih rukava, sive kratke hlače i nosi naočale.

Zvonko Zbodulja (47) nestao je 3. lipnja u Dedini.

Zvonko je visok 175 centimetara, ima riđu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na obje ruke ima ožiljke. Zvonko se u srijedu, 3. lipnja udaljio s adrese u Dedini, Blagaji 8 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u plave traperice, crnu majicu kratkih rukava i smeđe cipele. 

Antonija Zupanc (15) nestala je 1. lipnja u Zagrebu.

nestali.hr

Antonija je visoka 168 centimetara, ima riđu kosu, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.  Ona se u ponedjeljak, 1. lipnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Kušlanova 59A u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice.

Ako se vidjeli nekoga od nestalih molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Kibl 06.06.2015.

    Vidio sam danas dva policajca kako traže nestale. Jedan u grmlju gleda s dalekozorom a drugi malo dalje zaustavlja automobile.

  • mačkamačak 05.06.2015.

    ne mogu vjerovat, kako tako nestanu ta djeca?! Samo da su dobro...

  • knezevic3d 05.06.2015.

    bas mi nije jasno da svaki tjedan nestane toliko ljudi..... a merkur u vrhu što se tiče transplantacija......čudno

Komentiraj...
Vidi sve komentare