To je to što me zanima!

Jeste li je vidjeli? Marica (43) stvari ostavila u uredu i otišla

Mobitel joj je isključen, a policija pretpostavlja da mu je baterija izvađena jer se signal ne može locirati. Marica je visoka 177 cm, smeđe kose i smeđih očiju
Vidi originalni članak

Policija je 16. siječnja provalila u knjigovodstveni ured Zagrepčanke Marice Haračić (43). Ondje je bila njezina torba, novčanik i dokumenti, ali njoj nije bilo ni traga ni glasa.

Posljednjih deset godina, govori njezina sestra Slobodanka Jeličić, imala je povremene epizode depresije. Odlazila je psihijatru, a svoju je terapiju redovito uzimala. Nakon što je ujutro otišla od kuće odjevena u traperice, smeđe gojzerice i krem jaknu, nitko je više nije vidio i s njom razgovarao. 

Mobitel joj je isključen, a policija pretpostavlja da mu je baterija izvađena jer se signal ne može locirati. Marica je visoka 177 centimetara, smeđe kose i smeđih očiju. 

Ako imate informacije o Marici, javite policiji na 192, Maričinu suprugu na 091/6570-617 ili sestri Slobodanki na 091/5573-918.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • ŠEJKSPIR 23.01.2013.

    za "pametne" komentare......ljudska glupost ponekad nema granicu.....malo se skubicirajte,nedo bog da se i vama to desi...sram vas moze bit...

  • IvanBergman 22.01.2013.

    Jadni ste s takvim komentarima. Znam joj kcer iz videnja, cura mojih godina, koliko sam cuo o njoj stvarno sve najbolje i onda vi komentirate ovakve gluposti. Zamislite da se vama to desi, pa da vam netko to tako komentira i da vi to citate, kako bi se osjecali? Jos se super nosi s situacijom i svaka joj cast! Drzim fige da sve prode kako treba i da neki ovdje odrastu, a ne da im ja balavac od 16 godina to moram pisati!

  • guliwer 21.01.2013.

    knjigovodstveni ured - nekretnine - svećenik- jahta - ko zna, uvijek sam govorio daj: Bože da mi se desi što žena misli, a ne mama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare