To je to što me zanima!

Jeste li je vidjeli? Na području Rijeke nestala Milka Kolanović

Visoka je oko 167 centimetara i ima plave oči te tamno smeđu kosu. Mobitel je ostavila kod kuće i udaljila se od nje pješke. Njezina kći Iva moli za pomoć
Vidi originalni članak

Milka Kolanović nestala je u subotu oko 19 sati na području Srdoča u Rijeci. Obitelj, prijatelji, susjedi i rodbina sami pretražuju nepristupačne terene. Njezina kći Iva preko Facebooka je potražila pomoć u potrazi za majkom.

- Visoka je oko 167 centimetara i ima plave oči te tamno smeđu kosu. Ne znam koju odjeću je nosila u trenutku nestanka. Mobitel je ostavila kod kuće i udaljila se pješke. Ukoliko ste ju vidjeli - bilo kakve informacije možete javiti na broj telefona 098327299 ili u II. policijsku postaju Rijeka - piše u objavi.

- Molim svih koji prate i čitaju da nam pomognu pokrenuti lokalni riječki HGSS u potrazi za mojom mamom. Policija ih ne pušta na teren jer se Srdoči smatraju urbanom sredinom. HGSS se može kontaktirati putem poziva na broj 112.

- Moja obitelj, prijatelji, susjedi i rodbina se sami organiziraju i pretrazuju nepristupačne terene. Bitan je svaki sat, a nestala je preko više od 24 sata. Treba nam njihovo iskustvo i sva raspoloživa sredstva. Ja sam na putu za Rijeku i stižem oko 2. Ne dozvolimo da birokracija stane na put pronalasku. Hvala vam puno na pomoći i podršci. Podijelite post - napisala je Iva još u subotu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • rođina skvo 21.08.2017.

    Nadm se da će se brzo naći živu i zdravu

  • JerkoKC 21.08.2017.

    Otišla žena u bolji život.

  • lanchy25 21.08.2017.

    Nadam se da ćete je pronaći živu i zdravu! A vi koji nemate šta pametno napisat jednostavno preskočite članak i ne komentirajte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare