To je to što me zanima!

Jeste li očekivali više od dokumentarca o J.B. Titu?

Očekivalo se da će za 10 milijuna kuna Vrdoljak ponuditi mnoštvo razgovora sa sugovornicima iz zemlje i inozemstva, no dočekala nas je arhiva
Vidi originalni članak

Vrdoljakova serija vrlo je pompozno najavljena. Kao jedan od razloga kašnjenja, svojedobno je spomenuta bolest Fidela Castra: kao, Vrdoljak nije mogao u Havanu pa će serija malo čekati. Za cijenu od 10 milijuna kuna očekivalo se da će "Tito" vrvjeti sugovornicima iz zemlje i inozemstva, novim i nepoznatim detaljima, državnicima, povjesničarima, rođacima, prijateljima, neprijateljima, poklonicima i oponentima. Umjesto toga - arhiva. Nekoliko sugovornika iz Zagreba, jedan iz Beograda, i "Tito" kao ukras oko Bulajićeva višesatnog biografskog intervjua. Jeste li od autora Vrdoljakova renomea očekivali više? Mislite li da će se serija popraviti u idućim nastavcima?

Idi na 24sata

Komentari 32

  • bauerr 22.03.2010.

    Za takve novce se može svsšta napraviti. Ako je to ovaj projekt, onda smo opet svi pokradeni kao pretplatnici. Ko je i tražio takvo snimanje (skupo) o ZLOČINCU. Pustite mlade da žive i rade bez podsjećanja na mračnu prošlost.

  • Florida 22.03.2010.

    pa ja mislim da bi bilo korisnije da su te pare potrosili na neke bolje emisije, a ne na Tita!! zasto se neprijenosi npr.finale Ljubicica i drugo, a ne Tito.

  • Leticia 22.03.2010.

    Nisam gledala, manje me zanima od Farme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare