To je to što me zanima!

Jocić: Nevin sam, nemam veze s ubojstvom Pukija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jocić je izjavio kako jedva čeka da počne suđenje i da može trajati cijeli dan i noć. Njegov odvjetnik zatražio je razdvajanje od suđenja Milovanoviću
Vidi originalni članak

Prisluškuju me 20 godina, a surađivao sam s najmanje šest tajnih službi svijeta. Zar bih ja zvao nekoga u Zagreb i nudio 1,5 milijun eura za ubojstvo, pitao se cinično Sreten Jocić zvani Joca Amsterdam kojem je u utorak na Specijalnom sudu u Beogradu  počelo suđenje za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića. Jocić je svjedočio u sudnici Giovanni Falcone, nazvanoj po ubijenom talijanskom sucu koji se borio protiv mafije. Bio je iza rešetaka i neprobojnog stakla, a čuvalo ga je šest pravosudnih policajaca. Rekao je da nije ubio Pukanića niti organizirao kriminalnu skupinu ili platio ubojstvo. Naveo je 36 nelogičnosti u iskazu krunskog svjedoka Tomislava Marjanovića koji je tvrdio da je u Zagrebu čuo kako je Slobodan Đurović Robertu Mataniću spomenuo Jocića kao naručitelja ubojstva Ive Pukanića. Ismijao je Marjanovićeve  tvrdnje da je 2004. Ili 2005. neki Turčin preko Jocića naručio ubojstvo Hrvoja Petrača.
- Neka Petrač bude svjedok i kaže je li imao problem sa mnom ili s nekim Turčinom oko kockarnice u Zagrebu – predložio je Jocić u dvosatnoj obrani zaključivši:
- Uhapšen sam na osnovu političko-policijskih dogovora Srbije i Hrvatske.  Interes policijsko-mafijaških struktura u Hrvatskoj je da se ne razriješi ubojstvo Pukanića - rekao je Jocić koji će obranu nastaviti u srijedu u 14.30 sati.

JOCA: JA SAM PRIVREDNIK, OTAC PET SINOVA

- Posjedujem tvrtku Hemisfera u Srbiji i zarađujem do 2000 eura mjesečno - rekao je Jocić, dodavši da ne posjeduje nikakve druge nekretnine.  Svjedočio je iza rešetaka i neprobojnog stakla uz šest pravosudnih policajaca.  Odjeven u prugasto Boss odijelo s “fudbalerkom” dobacivao je poljupce  bližnjima u publici kao i trećeoptuženi Milenko Kuzmanović. Drugooptuženi Željko Milovanović  zvani Gavro, Pilot, Letač, Severni vetar ima tri državljanstva, hrvatsko, srbijansko I Republike Srpske. Nije htio govoriti o svome obrazovanju. Nezaposlen je i tvrdi da živi od ušteđevine koju drži “tamo gdje nitko ne može doći do nje”. Iznos ušteđevine nije htio otkriti.

ZA TO IH TERETE:
1. Joca Amsterdam s nepoznatim naručiteljem za 1,5 milijuna eura dogovara likvidaciju
2. Slobodan Đurović organizira sedmeročlanu bandu, koja je 23. listopada 2008. ubila Ivu Pukanića i Niku Franjića
3. Željko Milovanović nabavlja eksploziv i postavlja ga na moped kraj Pukanićeva automobila.
4. Milenko Kuzmanović imao je zadaću 'izvući' bandu iz Hrvatske nakon zločina

Idi na 24sata

Komentari 11

  • maliodpalube 20.04.2010.

    a vidi ga na prvoj slici.....ko milo dijete...:)

  • Nizozemac 20.04.2010.

    Joca Amsterdam je jedan od vecih Europskih centarfora taj kad zabije odmah ti je hladno..

  • wwww 20.04.2010.

    Ko jedan od braće Đurovski,igrači C.Zvezde

Komentiraj...
Vidi sve komentare