To je to što me zanima!

Jordan prognozira uspjeh svojoj stranci na izborima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vladimir Jordan, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika, glasao je u Ulici Vile Velebita u društvu supruge. Prokomentirao je broj novinara
Vidi originalni članak

Vladimir Jordan, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika, glasao je u Ulici Vile Velebita  u Zagrebu u pratnji supruge. Prokomentirao je broj okupljenih novinara:
- Prošli put bio je samo jedan novinar, a sudeći po ovome koliko vas sada ima, imat ćemo uspjeha. Izbori nisu važni samo za moju stranku, važni su za cijelu Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • HardCore 25.11.2007.

    Naslijedili od svojih predaka?? Pa o čemu ti pričaš? Kaj bi to naslijedili od svojih predaka? Naslijedili bi samo oni čiji su starci imali neke veće funkcije, tj čiji su bili tzv velike ribe...i kaj misliš kaj bi bilo s tim kasnije? prodali bi ko i svi drugi... Zakaj se ti tolko bojiš stranog kapitala? Nikad nisi čul(a) za internacionalizaciju poduzeća? to ti je danas u ekonomskom svijetu glavni cilj svakog poduzeća...da se širi na strana tržišta, nije hrvatska nikakva iznimka...zvučiš ko neki \"zadrti\" nacionalist s komunističkim stilom razmišljanja... 300kn...daj budi realan...ne velim da su u hrv penzije bajne ali 300kn??...daj molim te... A nepismeno je upotrebljavati riječ \"nepismen\" u ovom kontekstu kojeg ti imaš... Ak se mene pita - ulaganje u gospodarstvo trebabiti daleko veći prioritet od ulaganja u penzionere, a samo glasova radi...Naravno, izuzev socijalno ugroženih kojima stvarno treba pomoć...A ne da se Jordanu i sličnima vraća dug...

  • sinke 25.11.2007.

    Uostalom te udjele u poduzećima mi bi nasljedili od svojih predaka a ne ovakvav kriminal koji je doveden u ovu zemlju, ovoliko mladih pod zemljom pitam te za šta, a tvoja baka imala bi tebi nešto ostavit a ti sad hrmbaj pitaj se za šta i što češ osim dugova ostavit svojoj djeci.

  • sinke 25.11.2007.

    Vidim Hard da si nepismen i ne poznaš materiju i pišeš nešto o čem nemaš pojma. Ti ljudi su 40 godina stvarali da bi HDZ prodao tu imovinu stranom kapitalu koji će tebe i sve nas pretvoriti u robove i samo sanjaj o svojoj penziji od 1200 kn jer to ti pripada samo ako sad radiš u nekoj državnoj službi, a ostali će imati oko 300-tinjak kn.

Komentiraj...
Vidi sve komentare