To je to što me zanima!

Još jedan udarni vikend na Lučkom, kilometarske kolone

Promet je vrlo gust, na Lučkom su kilometarske kolone na ulazu i izlazu iz Zagreba. Na cestama kroz Gorski kotar i Liku smanjena vidljivost zbog magle
Vidi originalni članak

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče na naplati Lučko u smjeru mora iz smjera čvora Jankomir (A3) kolona je oko 3 km, stoji u izvješću od 7:15 sati. Između čvorova Jastrebarsko i Karlovac, na 28. km u smjeru Karlovca, oštećeno vozilo je na zaustavnom traku. Između Zagreba i Otočca u smjeru mora, promet vrlo gust.

 

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i Gorskom kotaru te na autocestama A1 između tunela Mala Kapela i Sveti Rok, A6 Rijeka-Zagreb između tunela Tuhobić i čvora Delnice, izvijestio je HAK.

Na sutocesti A2 Zagreb-Macelj na čvoru Krapina u smjeru graničnog prijelaza Macelj vozi se usporeno, zbog prometne nesreće.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac pred graničnim prijelazom Bajakovo u smjeru istoka kolona osobnih vozila je oko 500 metara.

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb kraj naplatne postaje Goričan u smjeru Zagreba kolona vozila je oko 500 metara.

NA autocesti A7 GP Rupa-Diračje na naplatnoj postaji Rupa povremeni zastoji u oba smjera.

Kolona je na Istarskom ipsilonu prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija u smjeru Slovenije.

Državnom cestom DC429 Selište Drežničko-Prijeboj prekinut je promet kroz Nacionalni park Plitvička jezera zbog prometne nesreće. Obilazak je državnom cestom DC1 Grabovac-Ličko Petrovo Selo-Prijeboj.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Katamaran na liniji 9602 danas će zbog Viškog plivačkog maratona isploviti iz Splita za Vis u 19:00 umjesto u 18:00 sati.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Cipelcug 18.08.2018.

    Kolone na cestama biti će novaca u blagajnama za otplatu kredita. Nešto će valjda ostati i za neku buduću sanaciju.

  • vozi Miško 18.08.2018.

    Zato smo mi noćas starom cestom lagano chilali i sad čitam o kolonama na plaži. Yeah, baby.

  • PRAVILO BROJ 8 18.08.2018.

    vozim dugo i sjecam se neprekidnih kolona od maribora do zadra od osijeka do mostara bile su strašne guzve islo sena more,ali nije bilo toliko nervoze,bahatosti,neopoištivanja zakona,divljanja,bili su planirani godišnji,a danas cekas petak do dva da ti seronja kaze možes ici na cetiri dana,svi smo sjebani,a divljaci divljaju,došli su divlji isterali pitome

Komentiraj...
Vidi sve komentare