To je to što me zanima!

Još jedno sirijsko krvoproliće: U Homsu ubijali i žene i djecu

Sirijska oporba za zločine optužuje snage odane režimu i traži izvanrednu sjednicu Vijeća sigurnosti UN-a, a državna televizija tvrdi da su za masakr odgovorni teroristi
Vidi originalni članak

Novo krvoproliće u sirijskom gradu Homsu, gdje su u četvrti Karm al-Zeitoun otkrili najmanje 45 mrtvih žena i djece,  a još sedam mrtvih civila pronašli su u četvrti Jobar.

I dok sirijska oporba za zločine optužuje snage odane režimu i traži izvanrednu sjednicu Vijeća sigurnosti UN-a, državna televizija objavila je da su za masakr odgovorni teroristi, čime žele diskreditirati sirijske oružane snage, prenosi Reuters.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Defiant 13.03.2012.

    Nebi se cudio ni malo da to radi CIA ili Mosad, da ili direktno ili preko placeika unajmljuju ljude za ovakvo sto kako bi imali izliku zakoraciti u jos jednu zemlju bogatu naftom i priblizili se Iranu.Ako su u stanju ubijati svoje ljude u americi ovo je maciji kasalj, a i ako pogledamo na kartu, jedna od 3 zemlje koje su ostale moraju biti napadnute, rat je dobar za posao

  • Alija_18 12.03.2012.

    Po uzoru na Ilirca- Long live Islam, Allah, Sirija, Iran i ostale muslimanske zemlje!

  • MLADEN_5 12.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare