To je to što me zanima!

Još malo i most je gotov!

Posljednji dijelovi Pelješkog mosta polako dolaze na svoje mjesto. Sve je bliže dan kad će se spojiti cijela konstrukcija impozantnog zdanja
Vidi originalni članak

Kako stvari stoje, do kraja kolovoza hrvatski teritorij bit će u cijelosti spojen Pelješkim mostom, izjavio je Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture. Posljednji dijelovi Pelješkog mosta spajali su se u noći na srijedu. 

Iako je konstrukcija završena, radnike čeka ugradnja instalacija, odvodnje, elektroinstalacija, rasvjete mosta, opreme, ograda odbojnih, zaštitnih ograda od vjetra, popravak antikorozivne zaštite, postavljanje hidroizolacije i asfaltnog sloja. 

Kako je javio HRT, most bi s brzom cestom preko Pelješca trebao biti završen za godinu dana, no postoji mogućnost da bi se do krajnjeg juga osobnim automobilima i vozilima do 7,5 tona moglo voziti i nekoliko mjeseci prije.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • majmunaš 24.06.2021.

    Kalmeta bi to bolje napravio!

  • majmunaš 24.06.2021.

    Žuta rada .Ma! Kod njih je komunizam ne odbijaju poslušnost a za lopovluk dugogodišnji zatvor, nekada su i kod nas bile omladinske radne akcije i nije bilo socijale. U Mađarskoj nema socijale ako ne radiš za opće dobro, košenje trave, i drugi javni poslovi na korist zajednice a kod nas? Ma!

  • 23.06.2021.

    Treba im dat da vode drzavu na 5 godina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare