To je to što me zanima!

Još T-HT dionica zbog velike navale građana

Vlada je najavila mogućnost puštanja u prodaju još dionica Hrvatskog telekoma. Dosad se za dionice upisalo više od 60.000 građana
Vidi originalni članak

Predstavnici Vlade na sjednici u četvrtak otkrili su da je interes građana za kupnju dionica T-HT-a iznimno velik i iznad svih očekivanja. Iako nisu željeli potvrditi nagađanja da je dionice T-HT-a dosad upisalo više od 60.000 građana, najavili su mogućnost da idućeg tjedna u prodaju puste još dionica na inicijalnoj javnoj ponudi. Osim toga, premijer Ivo Sanader osvrnuo se na najavu čelnika SDP-a o uvođenju poreza na kapitalnu dobit.
- Ova Vlada neće uvoditi porez na kapitalnu dobit jer ne vidimo koji bi bili pozitivni rezultati te odluke - rekao je Sanader.
Dionice T-HT-a koje bi se idućeg tjedna mogle naći u javnoj ponudi najvjerojatnije će biti namjenjene velikim investitorima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • roni 21.09.2007.

    kruha i igara. ljudi doživljavaju dionice kao nogomet. Većina ne shvaća da to nije kolo sreće, niti lihvarska kamata na uloženo, nego zakon ponude i potražnje. Kad svi krenu prodavati te dionice, jer nemaju love za vratiti uloženo, cijena će se strmoglaviti.

  • konj 20.09.2007.

    ...sve više mobiteli...sve više se ide na bežično......get it, ljudi?

  • konj 20.09.2007.

    pa to je fiksna telefonija a svi se sve više služe mobitelima........kao muhe bez glave...ništa novo u Hrvata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare