To je to što me zanima!

Josef Fritzl: Da, htio sam seks sa vlastitom majkom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zaljubio sam se u mamu kada je izbacila oca iz kuće. Od njega nikada nije bilo koristi, uvijek ju je varao. Bila je predivna i jaka žena, kazao je Fritzl
Vidi originalni članak

Elisabeth Fritzl (42), koja je 24 godine života provela u podzemnoj tamnici, nekoliko dana prije utamničenja prijateljima je pisala pisma. Sada su njene riječi izašle u javnost. Elisabeth je pisala prijatelju, a potpisivala se sa "Sissy" ili samo "S". Prvo od tri pisma napisala je dok se oporavljala od bolesti. Prijatelju kaže da joj je žao što živi daleko od novog dečka, kojeg poznaje iz škole.
- Hodamo otkako zajedno pohađamo nastavu. Ponekad ima problema jer je on iz Enzesfelda. To je jako daleko od mene - piše Elisabeth i nastavlja "Čim se preselim poslat ću ti svoju novu adresu. Mogao bi doći i posjetiti me s prijateljima ako želiš".
- Vjerovao ili ne, puno se bolje slažem s dečkima nego s curama. Curama se ne može toliko vjerovati kao dečkima. Vjerojatno zato sam kao mala stalno bila oko svog brata. Mnogo se ponosim bratom koji sada ima 21 godinu. Poznajem njegove probleme i on zna moje. Ne bih rekla ništa loše o njemu - kaže 18-godišnja Elisabeth o svom odnosu s muškarcima.
U drugom pismu, koje je ukrasila crtežom djevojke koja pleše u žutoj haljini, piše o tome kako se napila na tulumu, o novom poslu te o tome kako uživa u plivanju i tenisu. Opet je napisala i pokoju riječ o svojoj obitelji. Kaže kako ima četiri sestre i dva brata.
- Moj brat H. ima 21 godinu. Njega najviše volim - piše u Elisabethinom predzadnjem pismu.
U posljednjem pismu piše o planovima koje nikada neće ostvariti jer ju je otac utamničio u podrumu. Željela se odseliti i živjeti sa sestrom u iznajmljenom stanu. Brinu je ispiti za koje mora učiti.
- Vidimo se uskoro, S. Piši mi brzo i nemoj se napiti bez razloga - bile su posljednje riječi koje je Elisabeth uputila prijatelju prije nego što ju otac zatočio na iduće 24 godine.


MONSTRUM DAO SVOJ PRVI INTERVJU
Kako bi javnosti dokazao da nije monstrum kakvim ga prikazuju, Fritzl je preko odvjetnika austrijskim novinama News dao svoju verziju priče. Kazao je da je bio zaljubljen u vlastitu majku. Takvi osjećaji javili su se nakon što je majka izbacila njegova oca iz kuće. Moj otac nikada nije bio od nikakve koristi i stalno je varao moju predivnu majku, kazao je Fritzl. Priznao je da je razmišljao o seksualnoj vezi s mamom, ali ipak do nje, prema njegovim riječima, nikada nije došlo. Kazao je da njegova žena nema nikakve sličnosti s njegovom majkom, koja je bila jaka i razborita žena. Rosemarie je, rekao je Fritzl, predivna, ali previše povučena.
Elisabeth je prvi puta silovao u proljeće 1985.. Cijelo je vrijeme tiho plakala, pa iako je znao da to nije u redu, nije se mogao suzdržati. Kako bi javnosti dokazao da nije monstrum kakvim ga prikazuju, Fritzl je preko odvjetnika kazao da je uvijek za rođendane djeci u podrum nosio poklone, kao i da je nakon rođenja sina Felixa, Elisabeth na poklon dao mašinu za rublje.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Tinami 09.05.2008.

    Vjerujem da je tip psihički totalno poremećen, tj. bolestan, ali ga to NE OPRAVDAVA, jer je gad ZNAO da je to što radi ZLO, tj. znao je razliku između dobrog i lošeg, a to ga nije spriječilo da radi te nezamislive strahote. Sve takve psihopate, sociopate, pedofile i slične pacijente bi trebalo likvidirati po hitnom popstupku. I nije im to kazna....pa niti štakore ne kažnjavamo time kaj ih tamanimo. To je samo čišćenje okoline od boleština i gadarija.

  • vagabunda 08.05.2008.

    da, izjavit će bilo što samo da ispadne što luđi...nadam se da porota neće nasjest, taj je vrlo dobro znao što radi

  • Roci 08.05.2008.

    Jbte koji bolesnik,ovom ni S.Feeud nebi znao dijagnozu:)Sta se muce njime,metak u celo i zdravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare