To je to što me zanima!

Josip Đakić smijenio čelnika zagrebačke HVIDR-e Ljubičića

Mirko Ljubičić Šveps je na prosvjedu branitelja, ne znajući da ga snimaju kamere, izazvao polemike gađajući Bojana Glavaševića kartonom. Sada je smijenjen
Vidi originalni članak

Predsjednik HVIDR-e Grada Zagreba Mirko Ljubičić Šveps optužio je čelnika HVIDR-e Josipa Đakića da ga je nezakonito smijenio. Ljubičić kaže kako je Đakić na njegovo mjesto stavio povjerenika, a njemu zabranio da uđe u prostorije HVIDR-e u Zagrebu. 

- Ja sam ovlaštena osoba HVIDR-e Grada Zagreba i od danas mi je zabranjeno ući u službene prostorije, iako sam još uvijek odgovorna osoba za inventar. Odluku je donio Đakić i njom je suspendirana demokracija - rekao je Ljubičić ispred HVIDR-e u Slovenskoj, koju čuvaju zaštitari Klemm Securityja. 

Na pitanje ima li njegov angažman na prosvjedu branitelja veze sa smjenom, Ljubičić je rekao da ne zna. Josip Đakić za sada nije ništa komentirao. 

Podsjetimo, Ljubičić je na prosvjedu branitelja, ne znajući da ga snimaju kamere, izazvao polemike gađajući Bojana Glavaševića kartonom. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • fabijus veliki 19.11.2014.

    branitelji nisu smjeli dozvoliti da im predsjednik sjedi u saboru kao član hdz-a!!! oduvijek im to zamjeram!!!

  • colonelo 19.11.2014.

    ... pa taj šveps, šnaps ili kako se već zove, po onome što se zna on njemu veliki je lažnjak pa i lažni HRVI ... no je zato veliki crveni jugo nostalgičar i komunista ... što je taj uopće do sada radio među braniteljima ? ... strava ...

  • zloćo 19.11.2014.

    Nikad nije bilo veće podjele među braniteljima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare