To je to što me zanima!

Josip Klemm: Kriv sam, no nisam htio oštetiti proračun

Kako su se Josip Klemm i Radovan Štetić branili od optužbi za izvlačenje novca iz Klemm Securityja. Tužitelji su početkom svibnja podigli optužnicu
Vidi originalni članak

Kriv sam za to za što me se u optužnici tereti. S tim društvima imao sam određene poslove, no nije mi bila namjera počiniti kazneno djelo. Nisam namjeravao oštetiti državni proračun ni vlastitu tvrtku. Sada sam svjestan da sam možda oštetio vlastitu tvrtku i za to prihvaćam krivnju. Žao mi je zbog svega, a htio bih napomenuti da moja tvrtka ima oko 900 zaposlenih i da sam u zadnje četiri godine u proračun uplatio oko 115 milijuna kuna – kazao je, piše Večernji list, u obrani Josip Klemm, vlasnik zaštitarske tvrtke Klemm Security i čelnik Udruge specijalne policije protiv kojeg je početkom svibnja tužiteljstvo podiglo optužnicu zbog zloporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju te utaje poreza.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Danmax 23.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • lesijaka 23.06.2015.

    Obuci unifirmu nemoj se stidit.

  • kiko3655 23.06.2015.

    sad ga kao triba pomilovati i nazvati dobrociniteljem jer on zaposljava 900 radnika ( to on kaze ) a ne kaze koliko ih placa ( 2500-3000 kn max ) ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare