To je to što me zanima!

Josip Mraović ispred suda bacao kosti pred novinare

P…. vam m…. bando jedna novinarska, kojoti, evo vam pa glođite i tucite se, drsko je vikao Josip Mraović neposredno prije početka ročišta
Vidi originalni članak

"Gospićki tajkun" optužen je da je silovao američku košarkašicu Illishu Jarett u svom hotelu u Gospiću u travnju 2005, za što mu se sada drugi put sudi. On je ušao u sobu oštećene te joj navodno nasilno gurao prst u anus, što se smatra radnjom istovjetnom silovanju. Na prvom suđenju na gospićkom sudu oslobođen je optužbi, a sudac Branko Milanović naveo je da ni prst ni anus nisu spolni organi, te se zavlačenje prsta u anus ne može poistovjetiti sa silovanjem. Vrhovni sud prihvatio je žalbu Državnog odvjetništva i vratio predmet na ponovno suđenje.
Na izlazu iz sudnice "gospićki tajkun" upitao je novinare: "Jeste pojeli, je li vam bilo dosta?" Njegov branitelj, Zvonimir Hodak smireno mu je rekao: "Prošeći!", a zatim novinarima dao izjavu:
- Vjerojatno želite ispriku, ja vam se zaista ispričavam. Moj klijent je jedna temperamentna osoba. U sudnici se moj autoritet poštuje no kada izađemo van, ja tu više ništa ne mogu. Kad smo se susreli nije imao kosti, to mu je netko dodao ovdje pri ulazu u Sud - dodao je Hodak. Illisha Jarett nije se pojavila na sudu, no branitelj Dragan Jovanić najavio je njezin dolazak za sutra.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • gardy 04.12.2007.

    gagi srbine,ne seri.ako nisi znao mraovič je prijatelj od milanovića.

  • gagi111 04.12.2007.

    Eto sada se vidi u Lici da koja paščad Hdezeovska vrludaju ja bio 91 za božić Vukovar pao u Otočcu niti jednoga licana nisam vidio svi pobjegli ovo je majmun hdzeovski.nekultura

  • predatorx 03.12.2007.

    Pa ovaj je stvarno krelac gori od Mamića.Pa ako i nije kriv,ali ovo je....neznam što za reći:Neki ljudi stvarno misle da su bogovi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare