To je to što me zanima!

Josip Šoić preminuo u 62. godini od srčanog udara

Predsjednik HNS-a, Dinama i Komercijalne banke Josip Šoić umro je u petak navečer u 62. god. od srčanog udara u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu
Vidi originalni članak

U petak navečer, u 62. godini života, preminuo je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Dinama i Komercijalne banke Zagreb Josip Šoić. Umro je od srčanog udara u bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu.
Josip Šoić rođen je 15. rujna 1947. godine u Samoboru. Predsjednikom NK Dinama postao je 1991. godine, ali na toj poziciji održao se samo do kraja 1992. Dužnost predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, nakon više godina provedenih na mjestu dopredsjednika, Šoić je obnašao od 1996. do 1997. Šoića se teretilo da je četvorici članova svoje obitelji odobrio ekstrapovoljne kredite kojima su oni kupili dionice Komercijalne banke. Tako su Šoićevi postali vlasnici 65 posto te banke. Banka je zbog davanja povoljnih kredita propala, a gradska su poduzeća ostala bez značajnih iznosa novca.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • palača 17.01.2009.

    dragi za to je kriva drzava ova a ne on

  • maxabc 17.01.2009.

    I taj je \"pomogao\" Hrvatsku. Svaka mu čast? Što bi sad, trebalo plakati z njim. Nakrao se koliko je mogao i koliko je god bilo na raspolaganju. Predobro je prošao. Srčani udar i gotovo.Njega zubi više ne bole. Zaslužio je neku tešku boleštinu pa da pati ko zvjer sljedećih 25 godina.... Šteta što je ovako završio, ipak je dao veliki \"doprinos\" ili bolje receno samodoprinos ovoj drzavi i narodu koji će i dalje \"pušiti\" a njegova obitelj uživati u našoj lovi.

  • scara 16.01.2009.

    da nije tuzno i zalosno, u stvari bilo bi cinicno. za covjeka sam radila puna 2 dana, i pobjegla glavom bez obzira:-pametnome dosta

Komentiraj...
Vidi sve komentare