To je to što me zanima!

Josipović: A što sad kaže dlan? Zabrinuti su za ruke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednik Ivo Josipović pao je u ponedjeljak sa stepenice nakon govora u Subotici. U šetnji kroz Zagreb građanima je pokazivao da su ruke dobro
Vidi originalni članak

Ivo Josipović na pozornici u Subotici, na proslavi Demokratske zajednice vojvođanskih Hrvata, promašio je stepenicu i pao. Poput mačke. Potom se pridignuo, obrisao lagano ozlijeđene ruke i sišao s pozornice. Obuzet mišlju o političkom značenju svoje posjete, nije ni slutio da će njegov pad biti glavna vijest u većini regionalnih medija. Nakon što je Barack Obama golim rukama ubio muhu tijekom TV intervjua u Bijeloj kući, ovo su postale najslikanije predsjedničke ruke. Je li se nešto promijenilo u konfiguraciji crta dlana? To zasad ne znamo, kao što ne znamo ni što mu je nedavno, iz dlana, prorekla pjesnikinja Vesna Parun. No znamo pouzdano da su njegovi dlanovi zanimali Zagrepčane kojima je predsjednik  strpljivošću Joba objašnjavao detalje nezgode koja je zasjenila politiku.

NA RUCI SE VIDI: BIT ĆE NAJBOLJI PREDSJEDNIK!
Ivo Josipović pomoći će narodu da bolje živi. Bit će omiljen, građani će ga obožavati i bit će najbolji hrvatski predsjednik, predvidjela je Mirela Marković, vidovnjakinja, hiromantičarka i astrologinja iz njegova dlana. Opisala ga je kao organiziranog, samostalnog, oštroumnog, otvorenog i opreznog.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • konjina 21.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Pike75 21.07.2010.

    Ajde,ajde pa ima jos sedam krakova...Kuhani. Dobro da nije tintu pustio.

  • PapaŠtrumpf 21.07.2010.

    Nema štete, ionako ne radi rukama nego jezikom

Komentiraj...
Vidi sve komentare