To je to što me zanima!

Josipović će primiti nagradu za osobu godine u Banjoj Luci

Predsjednik će se susresti s predstavnicima Hrvata koji ćive u BiH, predstavnicima izbjeglih Hrvata te predstavnicima gospodarstvenika Hrvata podrijetlom iz BiH
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović u ponedjeljak će u Banjoj Luci primiti nagradu lista Nezavisne novine za osobu godine. Posjetit će i Republiku Srpsku gdje će razgovarati o gospodarskoj suradnji i povratku Hrvata. Predsjednik će se susresti s predstavnicima Hrvata koji žive u BiH, predstavnicima izbjeglih Hrvata te predstavnicima gospodarstvenika Hrvata podrijetlom iz BiH. U intervjuu za Nezavisne novine rekao je kako će u Republici Srpskoj poručiti da je vrijeme za suradnju koja pretpostavlja mir. Kaže kako je vrijeme da se svi vrate svojim domovima te da krene suradnja. Josipović ističe kako je i vrijeme da ljudi žive normalno sa svojim susjedima. U ponedjeljak navečer bi trebao primiti nagradu, a rekao je kako to shvaća kao veliko priznanje i čast.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Mika_8 07.12.2010.

    Jad,bijeda i cemer...ko nas vodi.

  • mit 06.12.2010.

    bolje od toga neide...jad i bijeda

  • dvi balote 06.12.2010.

    Jedina normalna i svijetla točka na cijeloj političkoj sceni,i napokon Hrvati mogu bit ponosni tko nas i kako nas predstavlja u cijelom svijetu.Hrvati nikad nisu bili niti agresori niti huškači i Josipović to na kulturan,dostojanstven način i pokazuje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare