To je to što me zanima!

Josipović čestitao Nikoliću i zahvalio se Tadiću na suradnji

Hrvatska ostaje posvećena promicanju dobrosusjedskih odnosa sa Srbijom, uključujući davanje pune potpore njezinoj integraciji u euroatlantske organizacije
Vidi originalni članak

Tomislavu Nikoliću je na pobjedi na predsjedničkim izborima u Srbiji čestitao i Ivo Josipović. U čestitki mu je Josipović zaželio mnogo uspjeha u njegovom radu.

- U povodu Vašeg izbora na dužnost predsjednika Republike Srbije upućujem Vam iskrene čestitke te Vam želim mnogo uspjeha u obavljanju ove odgovorne dužnosti. Koristim prigodu izraziti nadu u daljnje razvijanje intenzivne suradnje između naših zemalja za stabilnost, sigurnost i mir naše regije i cijelog europskog kontinenta. Republika Hrvatska ostaje posvećena promicanju svestranih dobrosusjedskih odnosa s Republikom Srbijom, uključujući davanje pune potpore njezinoj integraciji u euroatlantske organizacije - stoji u pismu Nikoliću. 

Josipović je kontaktirao i Borisa Tadića kojemu se zahvalio na svemu što je učinio 'za poboljšanje odnosa između Hrvatske i Srbije, te na doprinosu u uspostavi suradnje i trajnog mira u regiji'.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • sreckoZU 23.05.2012.

    cmeljo,opet se izvinjava.

  • Lipov hlad_1 22.05.2012.

    nadam se da cete vas dvojica prvi put sluzbeno sastati u Antinu...tamo je trebao proslavit svoju pobjedu,da bude blize neduznim svojim zrtvama koje je sahranio...

  • sestro 22.05.2012.

    povijest se ponavlja..opet četnici i partizani zajedno:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare