To je to što me zanima!

Josipović je kumicama obećao bolje uvjete rada

Predsjednički kandidat SDP-a kupovao je u subotu na glavnoj zagrebačkoj tržnici. Kupio je naranče, limune i suvenir. Obećao je sve bolje
Vidi originalni članak

Došao je po najvećem pljusku. Za razliku od njegova protivnika u predsjedničkim izborima, Ivo Josipović sam je nosio kišobran i vrećice i sam je platio račun. Bandiću se češće znalo dogoditi da zaboravi novac, rekao nam je čitatelj koji je u subotu oko 10 sati na zagrebačkom Dolcu snimio Ivu Josipovića, kandidata SDP-a za Predsjednika Hrvatske.
- Kumice su se požalile da rade u lošim uvjetima. On im je rekao da će sve biti bolje kad on postane predsjednik - dodao je čitatelj. Hvale ga da je pametan, uglađen ali da je "nekako bezličan".
- Isti je i dok se smije i dok se ne smije. Baš su to rekli prodavači i prodavačice. Na njegova obećanja da će i njima biti bolji uvjeti rada ako njega izaberu za predsjednika, kumice su se nasmijale. Valjda kandidati ne shvaćaju da glasači znaju koje su njihove ovlasti, a koje nisu. Zagrebački gospodin od 70-ak godina svaki dan dolazi na Dolac. Komentirao je da je Josipovića vidio prvi put. Očito je došao po glasove, a ne po špeceraj - naveo je čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tombba 02.01.2010.

    naprvi im štand sa grijanjem

  • jarun-boy 02.01.2010.

    Jojjjj da morat ču na wc,svi svima obečavaju bolja radna mjesta, mene nitko ne pita kada sam kamionom negdje u njemačkoj jem mi hladno ili toplo,dal sam sa obitelji ili bez njih....povračat ču od svih kandidata koji su ostali

Komentiraj...
Vidi sve komentare