To je to što me zanima!

Josipović je u uredu do 1, prije sna ode na Facebook

Josipović je kazao kako je u dobrim odnosima s Vladom te da podupire njihove mjere, makar bile i nepopularne. Puno radi, a spava tri, četiri sata
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović u četvrtak je rekao kako je ljudima koji su radili u kampanji htio dati priliku. Komentirajući odlazak Drage Pilsela za Media servis rekao je da nitko od njih još nije bio formalno imenovan pa ne može biti ni riječi o otkazima. Za Pilsela, koji je napustio njegov tim kazao je kako očito nije mogao suspregnuti svoj novinarski poriv. Sadašnji predsjednik se nada da će se za bivšeg predsjednika Mesića, što se tiče povlastica, naći neko dobro i ekonomski prihvatljivo rješenje. Josipović smatra kako su njegovi odnosi s Vladom dobri. Na upit može li nas Vlada izvući iz krize, kazao je kako bi bilo neukusno o tome licitirati te da podupire mjere Vlade, makar bile i nepopularne. Dodao je kako iz ureda rijetko ode prije 1 sat u noći, nakon toga je doma na Facebooku, a spavati ide oko 3 ili 4 sata. Budi se, kaže oko 7, 7.30 sati.
Josipović je kazao kako je nedavni posjet Bruxellesu bio uspješan jer su ga dočekala sva tri čelnika EU koji su mu rekli kako ulazak Hrvatske u EU ovisi o nama jer mi moramo provesti reforme, a 2012. je mogući datum. Nakon sastanka sa slovenskim predsjednikom Danilom Türkom u petak, u ponedjeljak će biti u Austriji, a u utorak u Mađarskoj.



JOSIPOVIĆEM ZADOVOLJNO 68 POSTO GRAĐANA
Izborom predsjednika Ive Josipovića, prema istraživanju GFK, zadovoljno je 68 posto građana, starijih od 15 godina. Istraživanje su proveli u veljači. Nezadovoljnih je 19 posto.

PANTOVČAK TRAŽIO OČITOVANJE MVP O KOLINDI?
Očitovanje Ministarstva vanjskih poslova o slučaju Kolinde Grabar Kitarović navodno je zatražio Ured predsjednika, piše Jutarnji list te dodaju da s Pantovčaka neslužbeno odbacuju navode da je Josipović spasio veleposlanicu od smjene.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gladijator 11.03.2010.

    Sram te bilo! Ti i Kerum si možete dati ruku! Vi ni ne znate kakve se odluke donose u vladi(protiv poštenih ljudi)! Jedva čekate da dođete kući i pročetate sa nekom klinkom s faksa! Mi trebamo predsjednika, a ne fejsovca!

  • plavi cvijet 11.03.2010.

    Odite Vi lijepo doma biti sa obitelji i naspavati se. Ako ste cijeli dan u uredu, supruga će biti ljuta na Vas, a Vi onda na nas. Mi uvijek snosimo posljedice odluka vladajućih.

  • stari mudrac 11.03.2010.

    ljudi, josipović ne piše članke u novinama,a novinari nas zamaraju glupostima..koga briga što predsjednik radi noću u slobodno vrijeme. bitno je što radi po danu. a bez njega bi policija još privodila seljake, neki s cvjetnog trga bi možda još ćamili u pritvoru a sanader bi se pomalo pakovao prema hrvatskoj ambasadi u americi! !

Komentiraj...
Vidi sve komentare