To je to što me zanima!

Josipović: Karamarko nije koristio obavještajne strukture

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Govoreći o unutarstranačkim izborima u HDZ-u, predsjednik Josipović je rekao da samo želi da prođu u demokratskoj atmosferi. Komentirao je stanje u Afganistanu
Vidi originalni članak

Ivo Josipović je u subotu rekao kako Tomislav Karamarko u kampanji HDZ-a nije koristio obavještajne strukture. Kaže da je bilo takvih prigovora te da je zatražio izvješće koje je pokazalo da to nije točno. O izborima u HDZ-u rekao je samo da želi da prođu u demokratskoj atmosferi.

Josipović je govorio i o stanju u Afganistanu, i skorašnjem NATO summitu, te je rekao da će Hrvatska smanjivati snage u toj zemlji i vojno djelovanje zamijeniti nekim drugim oblicima pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • gricic 20.05.2012.

    Sigurno ces i za ovaj govor dobit nagradu a nije tesko pogodit tko ce ti je urucit

  • lronaleonić 20.05.2012.

    Josipović kaže da nije njegovo da se bavi strankama, a vrlo nespretno pokazao za koga je. Jao HDZ-u ako bude imao predsjednika koji je po volji Josipoviću!

  • feba 20.05.2012.

    Naši vojnici u Afganistanu i drugim područjima po naređenju drugih su samo nepotrebna stradanja---evo poginuo mladi Slavonac.A obzirom da malo tko zna što i čime se ZAISTA bavi Karamarko ova izjava Josipoviću nije trebala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare