To je to što me zanima!

Josipović na Danima piva građanima je dijelio perec

Predsjednički kandidat SDP-a Ivo Josipović susreo se s vodstvom SDP-a Karlovačke županije na 'Danima piva'. Među njima je bio i Milan Bandić
Vidi originalni članak

SDP-ov predsjednički kandidat Ivo Josipović posjetio je karlovačke Dane piva gdje se družio s građanima i stranačkim kolegama, a nakratko se susreo i s Milanom Bandićem koji je također bio u posjetu pivijadi. Tijekom obilaska manifestacije s kolegama je pregledavao štandove sa CD-ima, te kupio perec kojim je počastio kolege i građane. Na pitanja novinara kako komentira sve veću broj predsjedničkih kandidata, kazao je.
- Neka je kandidata, to je demokracija, svi su dobrodošli, ali mislim da se pobjednik zna. Predsjednik u skladu sa svojim ovlastima može puno napraviti na vanjskopolitičkom planu, može puno napraviti na obrani nacionalne sigurnosti, dok na gospodarskom planu predsjednik može samo indirektno pomagati. Meni je prioritet borba protiv korupcije. Kao predsjednik želim korupciju, kao veliku zmijurinu udariti velikom toljagom po glavi. Ja tu toljagu imam i ja ću je upotrijebiti. Treba početi od onih najvećih pa do najmanjih. - rekao je Ivo Josipović.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare