To je to što me zanima!

Josipović organizira koncert, a zastupnicima je skupa karta?

Saborski zastupnici navodno se ovih dana bune da im je puno dati 500 kuna za ulaznicu na božićni koncert iako sredstva idu za djecu s posebnim potrebama
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović glavni je inicijator dobrotvornog božićnog koncerta najavljenog za ponedjeljak u 20 sati u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski. Djela suvremenih skladatelja izvest će vrsni mladi glazbenici, svi redom odlični studenti Muzičke akademije uz podršku ansambla Zagrebačkih solista. Organizatori su predvidjeli i mogućnost druženja, razgovora i zajedničkog slušanja glazbe pa bi "S predsjednikom na koncert" trebao postati nezaobilazni događaj na kulturnoj mapi Zagreba.

Saborski zastupnici navodno se ovih dana bune da im je puno dati 500 kuna za ulaznicu na koncert iako sredstva idu za djecu s posebnim potrebama. Iz Ureda predsjednika ulaznice s uplatnicama poslali su na adrese članova diplomatskog zbora, gospodarstvenika iz privatnih tvrtki, svih saborskih zastupnika i političkih stranaka, piše Večernji list. Očekuju da će napuniti malu dvoranu i prikupiti oko 150.000 kuna koje će uplatiti na račun udruge "ADHD i ja". I dok su diplomati i gospodarstvenici uglavnom potvrdili svoj dolazak, saborski su zastupnici posve podbacili.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • snaša s mudima 20.12.2010.

    Što bi bivoli i ovce iz HDZ-a radili na koncertu ? postoji šansa da ih drmne infarkt od ozbiljnih nota ! Za njih je harmonika i gusle ! I malo bunike !

  • kristov 20.12.2010.

    O Bože velikog li i humana srdca u našeg predsjednika, pa čovjek se primio organizacije koncerta i to nazvanog Božićni koncert, a on i Božić dva dijametralno suprotna pojma. I tako to kod nas u Hrvata biva, svi nešto humani, ako mogu potpisati iz proračuna, pa će tako i predsjednik posegnuti duboko u proračunski džep, odazavati će se humane zvijezde koje će malo manje naplatiti svoj honorar i tantijeme, bilo malo pjevajući, bilo malo pušući u šuplju cijev, bilo malo gudeći nam po živcima ili glumeći, tako da sve bude kako i jest u životu u Hrvata gluma. Vjerojatno će im se pridružiti humani HTV koji će to sponzorski obilato naplatiti, uključiti će se vjerojatno i HT nudeći impulse za samo nekoliko kuna po pozivu i dakako neizostavni PDV, koji Jadranki treba kako bi isplatila sve one stipendije koje je također humanitarno i velikodušno jučer podijelila. I kad podvučemo račun, jednostavno dobijemo rezultat "narode plati", a oni će sebi zapisati još jednu crticu u biografiji koju su humano i humanitarno odradili. Tamo će se još dobro napiti vrhunskih vina i pjenušaca i Božić može početi, vjernicima i agnosticima. E, naši narodni poslanici nemaju 500 kuna jer trebaju dati iz džepa, nema više nitko hrabrosti ništa potpisati, a nema niti iz čega, pa oni ne će niti doći. Vidite koliko humanosti na djelu! Blaženi oni koji daju od sebe, od svoga, a ne od suviška, njima će se stostruko vratiti. Sretan Božić svima...

  • konjina 20.12.2010.

    daj jedan za hdz a nek pijeva pevecka i to četri sata

Komentiraj...
Vidi sve komentare