To je to što me zanima!

Josipović: Politika neće moći utjecati na drugačiju presudu

Ivo Josipović je rekao da je žalba Gotovine i Markača u rukama obrane te da se političkim sredstvima neće moći utjecati na presudu da bude drugačija od izrečene
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović rekao je na druženju s građanima u subotu da bi premijerka Kosor trebala upoznati i građane s izvješćem o stanju u pravosuđu, koje je poslala u Bruxelles. 

Misli da su ubrzani rokovi diktirali raspored kojim su objavili izvješće, no dodaje da ne samo zastupnici, veći i svi građani imaju pravo znati što je u izvješću.  On ga nije vidio, ali je na konzultacijama u Vladi saznao njegov sadržaj.

>>> Ovdje pogledajte izvješće o ispunjavanju obveza iz Poglavlja 23

Komentirao je i žalbeni postupak generala Gotovine i Markača i rekao da je to sada u rukama obrane. Naglašava da ne treba imati iluzije da će se nekim političkim sredstvima moći utjecati na presudu da bude drugačija od prvostupanjske. Dodaje da je država tu da pomogne, u prvom redu dokumentima i dokazima. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Iveq 15.05.2011.

    gospodine predsjedniče nisam više siguran dali ste vredili moga glasa, svakim danom Vas sve manje (bolje rečeno više) razumijem

  • drug Tito_1 15.05.2011.

    kakav narod takav i vođa bilo i ostalo ovdje

  • Deziderij 15.05.2011.

    Da mi je samo znati za koga misli da ga može farbati predsjednik sveta vodica Yusipović ? Pa taj čovjek u svakoj situaciji pokušava ići, ne linijom manjeg otpora, nego linijom nikakvog otpora i sve što čini to čini u rukavicama. Ne možeš ga uhvatiti ni za glavu ni za rep. Sveta vodica Yusipović, predsjednik, s druge strane bjeloglava guska Vlaisavljevićka na čelu Vlade tukaca, i to je dvojac koji vodi državu i s kojim jedino možemo gubiti i još više propadati. Zbogom pameti, odoh ja u soldate !

Komentiraj...
Vidi sve komentare