To je to što me zanima!

Josipović pozvao francuske investitore da ulažu u Hrvatsku

Predsjednik je pozvao investitore da ulažu u Hrvatsku te je istaknuo da je Hrvatska zainteresirana za ulaganja u proizvodnju za izvoz i otvaranje novih radnih mjesta
Vidi originalni članak

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović je u ponedjeljak primio izaslanstvo Udruge poslodavaca MEDEF International, među kojima su francuski poslovni ljudi, na čelu s Charlesom Paradisom, predsjednikom francusko-hrvatskog poslovnog vijeća i jednim od direktora Bouygues Constructiona, tvrtke koja je dio konzorcija za Zračnu luku Zagreb. 

Osim predstavnika francuskih tvrtki koje već posluju u Hrvatskoj, ovo izaslanstvo čine i tvrtke koje još ne posluju u Hrvatskoj, a ovo im je prilika da se upoznaju s hrvatskim tržištem i s mogućnostima poslovanja i partnerstva u RH, izvijestili su iz Ureda predsjednika.

Predsjednik je pozvao francuske investitore da ulažu u Hrvatsku te je istaknuo kako je Hrvatska zainteresirana za ulaganja u proizvodnju za izvoz te za otvaranje novih radnih mjesta. 

- Kako bi se investicije što brže mogle realizirati, Vlada Republike Hrvatske radi u prilog stvaranja bolje investicijske klime, posebno na uklanjanju birokratskih prepreka te smanjenju poreznog opterećenja - naglasio je Josipović.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ludom 06.02.2013.

    Zar Vi gospodine predsjedniče mislite da su ti "investitori" slijepi. Pa oni vide da ste vi političari čitav narod dotjerali do bankrota, i sad bi oni trebali tu ulagati svoj zarađeni novac ? Oni, za razliku od nas imaju otvoren čitav svijet za ulaganja, dok smo mi ovdje u gabuli iz koje malo tko vidi izlaz.

  • zlatno srce 05.02.2013.

    Kao što Vi ulažete u NAS.. toliko ste uložili da ste nas doveli do prosijačkog štapa.. uništili ste državui i narod. Nisu francuzi ludi kao mi, pa da vam vjeruju.

  • rodman65 05.02.2013.

    A Katarani ? Bili tema za tjedan dana........koliko se dnevnica podililo i guzica natrpalo zaništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare