To je to što me zanima!

Josipović sakrio mobitel među noge na danu općine

Ivo Josipović bio je na proslavi obljetnice osnutka općine Kamanje. Iskoristio je priliku da izrazi poštovanje prema velikom čovjeku - Ivici Račanu
Vidi originalni članak

Nema ništa besplatno na svijetu pa niti pomoć MMF-a, rekao je predsjednik Ivo Josipović na proslavi obljetnice osnutka općine Kamanje, najmlađe u Karlovačkoj županiji.
- Stvar je odluke ovisno o tome da li računamo na kredit, da li nam je potreban, da li je jeftiniji od onoga što se inače može dobiti na tržištu, a s druge strane moramo vidjeti je li nam MMF potreban kao 'watchdog' tijelo koje će nas siliti da činimo reformske poteze koji nisu uvijek lagani, ali koje treba učiniti. Ako imamo dovoljno snage to je jedna priča, a ako nemamo onda je druga priča – odgovorio je predsjednik Ivo Josipović na upit novinara je li pomoć MMF-a Hrvatskoj nužnost i koje bi bile njegove eventualne prednosti. Za predsjednika Josipovića pad na ljestvici konkurentnosti je bio očekivan.
- To je bilo očekivano s obzirom da reforme još nisu zaživjele. Ja sam siguran da Hrvatska ima snage za reforme i da ćemo na ljestvici kroz izvjesno vrijeme opet skočiti gore – rekao je predsjednik Ivo Josipović. Odgovorio je mještanima što su ga novinari pitali.
- Čim sam došao ovdje novinari su mi uputili jedno silno važno pitanje, a to je bih li ja imao ovdje vikendicu. Ja sam zaista svojevremeno mislio da ću se baviti nekim drugim stvarima i imati za to vremena. Čak sam i pitao svog prijatelja Josipa može li se naći nešto. Rado bih imao vikendicu da imam vremena – rekao je predsjednik Ivo Josipović, te dodaje kako je ovdje vikendicu imao i njegov dragi prijatelj i veliki čovjek, pokojni Ivica Račan.
- Svaki puta kada se spomene Kamanje uvijek ga se sjetim i mislim da je to čovjek koji zaslužuje naše poštovanje. Ovom prigodom koristim priliku da izrazim poštovanje prema čovjeku koji je odigrao veliku ulogu u hrvatskoj povijesti - dodao je predsjednik.

JOSIPOVIĆ OVISAN O TEHNOLOGIJI
Na danu općine, predsjednik Josipović sakrio je mobitel među noge i često pogledavao na njega. Fotografi su ga ulovili u jednom takvom trenutku. Nije tajna da Josipović voli modernu tehnologiju. Predsjednik ima svoj Facebook profil i često ostavlja na njega statuse poslije ponoći.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ružno pače 10.09.2010.

    koja odvratna faca

  • croatian 10.09.2010.

    premjerava ga mobitelom.. ;)

  • blackwolf 10.09.2010.

    sigurno mu je bil na vibru...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare