To je to što me zanima!

Josipović se džipom spustio s Jahorine, put u Tuzlu otkazan

Hotel je napustio i Boris Tadić. Na Jahorini su neplanirano prespavali s petka na subotu jer ih je zamelo dva metra snijega i snažna mećava praćena grmljavinom
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović uspio se džipom spustiti s Jahorine oko 10 sati, dok je njegov srbijanski kolega Boris Tadić hotel napustio oko 13 sati. S obzirom da je sarajevski aerodrom potpuno blokiran, predsjednici će se do Zagreba, odnosno Beograda, probiti cestom u vozilima. Zbog izuzetno lošeg vremena, odgodili su svoj put za Tuzlu, a na Jahorini su neplanirano prespavali s petka na subotu jer ih je zamelo dva metra snijega i snažna mećava, praćena grmljavinom i sijevanjem. 

Svjedoci kažu da ne pamte takvo nevrijeme, a temperatura se tijekom dana spuštala na čak minus 16 Celzijusovih stupnjeva. Član Predsjedništva BiH Željko Komšić u petak je bio nešto hrabriji pa se pokušao spustiti s Jahorine, no ubrzo se vratio jer mu se na putu pripriječila lavina. Nekoliko hrvatskih novinarskih ekipa, koje su pratile Josipovića na trilateralni sastanak, još uvijek je zatočeno u Sarajevu zbog nevremena i dubokog snijega.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • eurofob 05.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • user_140928 05.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • BlackRaven 05.02.2012.

    OK, a sad bez šale : Kojim poslom je on to išao tamo da mu dupe vidi puta? Ako mu je do turističkog razgledavanja nek si plati sam, i u svoje slobodno vrijeme, a nek dok je "na plaći" od svih nas. Jel tako?

Komentiraj...
Vidi sve komentare