To je to što me zanima!

Josipović se najviše spominje, Sinčić je sve bliže Kujundžiću

U prošlom tjednu predsjednički kandidati se najviše spominju na webu, a zanimljivo je da Twitter korisnici aktivnije spominju kandidate (31%) od Facebook korisnika
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidati se najviše spominju na webu, a zanimljivo je da Twitter korisnici aktivnije spominju kandidate (31%) od Facebook korisnika (8%). Pokazuje to alat za praćenje online medija, Mediatoolkit.

Ivo Josipović ima najveću prisutnost u online medijima, kao i najveći postotak pozitivnih spominjanja (31%), a slijedi ga Kujundžić s čak 23 posto pozitivnih spominjanja. Ipak, Kujundžić je ovoga tjedna vodeći s čak 38 posto negativnih spominjanja.

Kolinda Grabar Kitarović, u usporedbi s prošlim tjednom, ima značajno manji broj negativnih spominjanja, samo 23 posto. Ona, kao i najmlađi kandidat, Ivan Vilibor Sinčić imaju jednak udio neutralnih spominjanja - 62 posto.  

Kandidati su praćeni u periodu od 15. do 21. prosinca. Ključne riječi u istraživanju su bile Josipović, Kujundžić, Kolinda i Sinčić, a ukupno se spominju 7216 puta.



Idi na 24sata

Komentari 109

  • DankoMatasić 24.12.2014.

    Kolinda i Josipović su iznimno opasni likovi za hrvatsku i hrvatske građane. Ivan Sinčićje jedini koji u zadnjih 25 godina govori istinu i to smeta, to jako smeta korporacijama koje su okupirale hrvatsku, čerupaju i pljačkaju koga stignu jer su političare podkupili i čine sve kako bi politički obezglavili obične nedovoljno informirane građane tako da ne glasaju za Ivana Sinčića jer bi im on svojom pobjedom upropastio stotine i tisuće miliona uloženih korupcijom u pljačku hrvatske.

  • fantazist 23.12.2014.

    Jedinii kandidat koji na skupovima nema Hrvatsku zastavu. I koji izbjegava riječ HRVATSKA

  • skypilot 23.12.2014.

    Josipović je glorificiran u medijima kao neki kulturni i razboriti svirač klavira koji je pravi izbor za Hrvate. Šipak. Još jedan njegov mandat bio bi katastrofa na gospodarskom, ideološkom, kulturnom, sportskom, znanstvenom, političkom, svemirskom, vegeterijanskom, zampovskom. štedioničarskom, hrestomanijanskom, rukometnom, fudbalskom, hokejaškom, hortikulturalnom, golubarskom, vodnoprivrednom i ...................inom planu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare