To je to što me zanima!

Josipović se slaže s Tomašić: Vrijeme je za gospodarski pojas

Predsjednik Josipović smatra da je Hrvatska spremna za prijedlog Ruže Tomašić o isključivom gospodarskom pojas na Jadranu i da nema razloga da se to i ne učini
Vidi originalni članak

Inicijativu Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević i europarlamentarke Ruže Tomašić o proglašenju isključivog gospodarskog pojasa na Jadranskom moru podržao je predsjednik Ivo Josipović, piše tportal.

 - Super. Mislim da dobre ideje treba prihvatiti, ma otkud da dolaze, iz kojeg dijela političkog spektra. To posebno vrijedi za predsjednika za kog znamo da je nadstranački - kazao je u utorak Josipović u emisiji 'S predsjednikom uz kavu'. 

Za isključivi gospodarski pojas na Jadranu smatra da smo spremni.

- Mislim da bi to bila dobra odluka, da je za nju došlo vrijeme i da nema nijednog razloga da se to zaista i ne učini - kazao je predsjednik Josipović i dodao da smatra da su sada u cijelosti i stvoreni instrumenti za uredovanje hrvatske države u tom području.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • mestar 06.11.2013.

    Ugledajte se na USA, kada treba branit drzavni interes oni su svi ista stranka!

  • mali markec 05.11.2013.

    Da predsjedniče, JEDINA hrvatska zastupnica u EU Parlamentu je to izvrsno primjetila.

  • kormilar 05.11.2013.

    Premjer Milanović bi proglasio gospodarski pojas, ali se boji da se ne dogodi neki novi slučaj "Lex Perković". Jeftinije je čekati i poslušati stav EU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare