To je to što me zanima!

Josipović: Što je za Hrvatsku napravila Kolinda? Baš ništa...

Ivo Josipović je rekao da će na izborima sigurno pobijediti i kako je upravo "Vasino jato u kampanji Kolinde Grabar-Kitarović" pokazatelj da će kampanja biti prljava
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović komentirao je aferu Barbika nakon što je Udruga Regimenta na čelu s Tomislavom Stockingerom objavila da stoji iza takozvanog akcijskog plana. 

- Kad vidite njihov portal, tko su ti ljudi, iz kojeg su miljea, što zagovaraju, pa i činjenicu da su očito zagovarači gospođe Grabar Kitarović, jasno je da sam bio u pravu - izjavio je Josipović u intervjuu za Politiku plus

Josipović i dalje tvrdi da iza svega stoji paraobavještajno podzemlje koje je u funkciji Kolinde Grabar-Kitarović i HDZ-a

Nisam zabrinut zbog rasta popularnosti HDZ-ove kandidatkinje. Ona šalje fotografije s distance od par stotina kilometara zaštićena od neugodnih pitanja, dok prljav posao za nju obavlja Vasino jato, kaže Josipović

- Ali, moram reći, to je onaj njegov mračni dio. U, i uz HDZ, ima mnogo časnih ljudi koji su danas u sjeni. Mnogi mi se i javljaju i upozoravaju na neke od nečasnih, ako baš hoćete, paraobavještajnih aktivnosti koje se kuhaju, ne samo u ovoj predsjedničkoj kampanji - otkrio je Josipović.

Josipović je rekao i kako je Grabar-Kitarović svojom reakcijom na cijelu priču pokazala da je svjesna o čemu se radi iako je naglasio da ne misli da je baš ona tražila takav "uradak".

Komentirajući intervju Grabar-Kitarović koji je dala za Večernji list u kojem je iznijela niz kritika na njegov račun Josipović je rekao: 'Osim par stereotipnih kritika na moj račun kakve HDZ i njemu bliski komentatori redovito odašilju, te nekoliko općenitih poruka o tome da će biti bolja predsjednica, nema relevantnog sadržaja'.

- Već su me pitali što je ovih godina gospođa Grabar Kitarović napravila za Hrvatsku? Rekoh kratko, ništa - rekao je Josipović i dodao kako se ne može sjetiti što je važnoga Grabar-Kitarović učinila za Hrvatsku. 

Josipović je izjavio i kako nije zabrinut zbog rasta popularnosti HDZ-ove kandidatkinje dodajući kako ona šalje fotografije s distance od par stotina kilometara zaštićena od neugodnih pitanja, dok "prljav posao za nju obavlja Vasino jato". Dodao je i kako će na predsjedničkim izborima sigurno pobijediti i kako je upravo "Vasino jato u kampanji Kolinde Grabar-Kitarović" pokazatelj da će kampanja biti prljava.

Cijeli intervju pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 419

  • zebra 27 17.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zebra 27 16.07.2014.

    A ca si ti Josipovicu napravija za HR?? Ma to je divota.. Vidis od kad si nam ti presidente Hrvatska je skoro Njemacku cepala.. Jos da dobijes drugi mandat i pretec cemo i Njemacku, i Svicarsku i Norvesku...

  • zebra 27 14.07.2014.

    Ej Josipovicu jesi li ti to vec sad dok je jos do izbora malo manje od pola lita poceja vrijedjat Kolindu?? Ili se meni samo to prividja.. Aha vec si nervozan jer se bojis poraza i onda jedino sta umijes je vrijedjanje svojih protu kadidata.. Iako pobjedis bit ce to tvoja prljava, nepostena i hirova pobjeda.. A za mene ce i dalje Kolinda bit bolja, postenija, pravednija i pametnija osoba od tebe.. Ma ja sad kad ste ti Josipovicu i Milanovic na vlasti mozete sta ocete ali necete jos zadugo jer kad tad ce jedan od vas izubit vlast..

Komentiraj...
Vidi sve komentare