To je to što me zanima!

Josipović: Svi su razumjeli poruku iza uklanjanja biste

Vi znate da ja mislim drugačije. Uvijek sam govorio da dok sam ja predsjednik, ta bista neće iz Ureda. Gospođa predsjednica misli drugačije, rekao je Josipović
Vidi originalni članak

Ivo Josipović, bivši predsjednik države, u subotu je komentirao uklanjanje biste Josipa Broza Tita iz Ureda predsjednice na Pantovčaku. Ocijenio je  kako taj potez predsjednice Kolinde Grabar Kitarović nosi određenu političku poruku.

- Vi znate da ja mislim drugačije. Uvijek sam govorio da dok sam ja predsjednik, ta bista iz raznih razloga neće iz Ureda. Gospođa predsjednica misli drugačije, to nosi određenu političku poruku i mislim da su je svi razumjeli - rekao je Josipović novinarima na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

Idi na 24sata

Komentari 331

  • Doroteja2 23.03.2015.

    Kako kaze " svi su razumjeli " ali nazalost on nije. Zato ce ostati samo jedna mracna povjest Hrvatske i nikad se ne ponovilo.

  • jure23 23.03.2015.

    Zapamtimo 18. ožujka 2015 godine. To je početak kraja zloglasnog maršala na hrvatskim prostorima. To je najveće zlo koje je vladalo zemljom Hrvatskom. Od kada je taj zločinac podvaljen hrvatskom narodu slijedila su najstrašnija vremena Hrvatima.

  • jure23 23.03.2015.

    Bivši i žalosni predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović umjesto da se nakon jednog mandata na čelu države pokrije preko glave, tim više što je relativno malo takvih političara u tako relativno kratkom vremenu, uspjelo toliko nabacati blata na Hrvate, a poglavito hrvatske branitelje i stradalnike

Komentiraj...
Vidi sve komentare