To je to što me zanima!

Josipović u Parizu: On i vojska otišli na proslavu pada Bastille

U subotu sastao s francuskim predsjednikom Francoisom Hollandeom, a dvojac je razgovarao o situaciji u regiji i bilateralnim odnosima koje su proglasili odličnima
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović je u Parizu, gdje se u subotu sastao s francuskim predsjednikom Francoisom Hollandeom. Predsjednički dvojac je razgovarao o situaciji u regiji i bilateralnim odnosima, koje su obojica proglasili odličnima.

Vrlo ugodna i opuštena atmosfera pratila je njihove razgovore, a Hollande je izrazio zadovoljstvo što će se krajem mjeseca još jednom sastati s Josipovićem u Ljubljani.

Josipović je rekao da mu je drago da je Hrvatska prepoznata kao zemlja koja želi pomoći našoj regiji da i ona sutra bude u Europskoj uniji.

Inače, Josipović je u Francusku otputovao na Hollandeov poziv na proslavu nacionalnog blagdana. Francuskoj je zahvalio na potpori koju je Hrvatskoj pružala tijekom europskog puta. 

Osim Josipovića u Francuskoj je i 75 vojnika koji će biti počasni gosti na proslavi dana pada Bastille. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 14.07.2013.

    Nisu vremena za ovakve puteve i boravke. To puno košta a zemlja nam je u financijskom kolapsu.

  • dm5992 14.07.2013.

    trebamo biti pocasceni sto smo pozvani u francusku i sudjelovali u proslavi francuskog praznika. inace, nasi vojnici koji su sudjelovali su ponosni sto su hrvatsku predstavljali izmedju ostalog i u povijesnim hrvatskim odorama.

  • 14.07.2013.

    u vukovar i jazovku ne zna otići a šta se tiće francuza oni su nas u povijesti uvijek sjebali.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare