To je to što me zanima!

Joško Kuzmanić: Maestro je predizborna predstava

Glavni svjedok i Uskokov agent u akciji Maestro optužuje institucije da je Maestro predizborna predstava, a ne istinska borba protiv korupcije
Vidi originalni članak

Glavni svjedok i Uskokov agent u akciji Maestro Joško Kuzmanić iz bolesničke postelje optužuje institucije da Maestro sve više dobiva konotacije predizborne predstave, a ne istinske borbe protiv korupcije. Narušena zdravlja leži u pulskoj bolnici,
a za javnu televiziju je kazao kako žali što je u svemu sudjelovao. U Uskoku tvrde kako je istraga o korupciji u Fondu za privatizaciju pri kraju i da uskoro slijede optužnice.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • George James 07.01.2008.

    cinizam vemi cinizam

  • vemi 06.01.2008.

    \"8.Otiđi pametovat nekome drugome meni ne trebaš meni će pametovat Sanader.\" - \"Đorđ\", bi li nam objasnio što ovo znači?! Kao, Buzdo je pametan, ali ti bi radije Sanadera na portalu, jer je još pametniji? Ili Buzdo se samo pravi pametan, ali Sanader se pravi bolje od njega?! Ili smeta ti što te Buzdo prokužio pa bi da ti i prase radije pametuje od njega? ... Daj, odgonetni mi ovu dubokoumnu rečenicu! Mooolim te!

  • George James 06.01.2008.

    1.Ja nisam nepismen! 2.Po tvome znači moje razmišljanje ne valja ako nisam za SDP ili kako?3.Da si ti pismen onda bi znao da rečenica ne počinje sa slovom I.4.Ja sam Blue LIght. 5.Ja nikada prvi ne počinjem vrijeđati! 6.Ja bolje poznajem povijest Hrvata jer me za ostale nije briga. 7.George James je ime koje nema veze sa tim tvojim Georgeom Jamesom 8.Otiđi pametovat nekome drugome meni ne trebaš meni će pametovat Sanader.9. Vi SDP-ovci u sve uplićete Sanadera pa čak i sa dečkom koji je trovao djeda i tukao baku. 10.Neki od vas misle da ja dižem Sanadera u nebesa,a to nije istina ja mislim da je sanader kao i svi političari prase jedno al isto tako mislim da je Milanović još veće prase ne zbog SDP-a već zbog toga što mi se on čini totalno glup za političara. S poštovanjem Blue Light pardon George James.

Komentiraj...
Vidi sve komentare