To je to što me zanima!

'Jovan Transica' izmasakrirao ljubavnika: 'Marka još volim...'

Goran Abdulov se pravdao da je nož potegnuo u samoobrani i tvrdio da je Marko nakon prekida bio nasilan prema njemu. Tvrdio je da je Radović bio alkoholičar i da ga je varao
Vidi originalni članak

Jovanica Transica je alter ego Gorana Abdulova (34) kojeg terete za ubojstvo ljubavnika Marka Radovića (24) 8. srpnja prošle godine u Zemunu u Srbiji. Abdulova je policija uhitila 10 sati nakon ubojstva i otad je u pritvoru. 

Abdulov je Radovića, studenta iz Bosne, masakrirao u kući. Priznao je zločin i rekao da se kaje i da Marka i dalje voli. 

- U grudi ga je ubo šest puta. Ubilački nagon 'da partner ne bude ničiji' bio je toliko izražen, da mu je nožem otvorio grudi i nastavio ga ubadati u pluća i srce! Poslije udaraca u grudi, otvorio mu je trbušnu šupljinu. Prije nego što je odlučio ići do kraja, nožem ga je isjekao pored usana, po vratu, ramenu, nadlaktici i šaci, dok mu je na bedrima ogulio kožu - rekao je izvor za Alo.rs.

Abdulov se pravdao da je nož potegnuo u samoobrani i tvrdio da je Marko nakon prekida bio nasilan prema njemu. Tvrdio je da je Radović bio alkoholičar i da ga je varao, te da ga je te večeri šutirao i udarao kada se pokušao pomiriti s njim.

>>> Transvestit ubio ljubavnika: On je mislio da je Goran djevojka?

No, Markovi poznanici tvrde da student nije bio nasilan već da ga je Goran dugo proganjao i prijetio mu nakon što je ovaj prekinuo s njim sve kontakte kad je shvatio da je transvestit. Abdulov ga je nastavio zvati i prijetiti mu.

'Nije bilo ljepše djevojke od mog sina'

Goranova majka Dragica Abdulov je ranije za 'Alo!' izjavila da u Železniku nije bilo 'ljepše djevojke od njenog sina'.

- Atributi - savršenstvo! Imao je ukusa da se obuče i našminka... Oblačio se kao žensko, bio je atraktivan! U Železniku nije bilo takve djevojke, toliko je bio lijep. Jedino je imao problem sa kosom, morao je da nosi perike - rekla je. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 09.03.2019.

    Jovan šta...????!!!?

  • 08.03.2019.

    Koji pičvajz od izjave '' nije bilo ljepše djevojke od njenog sina'' ?!? Majko mila što se ovo događa ?!?

  • papaurban2 06.03.2019.

    ..jovanica transica iz železnika...što je ovo..grupa TNT

Komentiraj...
Vidi sve komentare